Bröllopsdag

Sitter uppkrupen i soffan. I rentvättade myskläder och ammar Hector. Lyssnar på klassisk musik och tittar på när min vackra tänder brasan. Gud vad jag älskar det här. Jag blir tårögd av allt. Att få vara här. Jag blir rädd tänk om jag lyckades försvinna härifrån för flera år sen som jag försökte gång på gång. Om jag inte fått uppleva det här. Att vara hectors mamma, se honom växa upp, busa och börja i skolan, gifta sig och uppleva lycka. Eller få bli omhållen av Sebastian varje dag, få berätta hur mycket jag uppskattar varje dag med honom, få uppleva livets berg och dalbana och växa tillsammans. Tänk om, det ska man aldrig, men tänk OM! Det har varit många tuffa dagar i livet, men som jag sa till min vän idag "för första gången är jag faktiskt riktigt lycklig" jag blir galen i mellanåt, trött på allt som går imot, men så på nått sätt så hittar man alltid ork till att fortsätta! Vi säger såhär: jag är väldigt glad att jag inte lyckades ta livet av mig då. För om jag hade vetat att jag missat det jag lever i nu. Då hade jag aldrig aldrig förlåtit mig själv. Vissa kallar vårt liv idyll, jag kallar det vårt. Det vi skapat tillsammans. Och jag älskar varje centimeter av vårt liv. Jag skulle inte vilja ändra på någonting.

Bröllopsdag idag. Vår första. Dagen har varit mysig från start! Fick frukost på sängen, vi har åkt genom ett soligt snöigt landskap och lyssnat på bra musik, pratat och bara varit. Handlat mat tills kvällen. Förrätten är uppäten. Han överraskade med räkcoktail med mango, avokado, melon, chili, räkor, lime mm. Mums! Hemmaspa med tusentals ljus. Hemmagjord ansiktsmask och hårinpackning. Där satt vi på golvet och myste i skenet av massa levande ljus. Duschade ihop med Hector <3 och nu ska vi strax grilla. Älskar långdragna middagar. Men nu är det påtiden att börja! Magen är hungrig.

Ett år har gått. Vad vi hunnit med du och jag. En människa som älskar mig för mig. Stöttar älskar och bär upp i svåra stunder. Gråter med mig. Skrattar med mig. Är lättsam och djup. Vill samma i livet. Jag kan inte önska mig mer. Du är det bästa som någonsin hänt mig. Tack för att du släppte in mig i ditt liv. Och blev min. Tack för att du gav mig världens finaste barn och bebis(ar)?! påväg. Med dig vaknar jag lycklig varje dag! Med dig är jag lycklig på riktigt. Långt in i bröstet.

Tack för det här året. Jag ser fram emot många många fler, jag älskar dig Sebastian!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback