ett två tre fyra..

..fem sex sju åtta.. ja kl åtta är nog middagen klart tippar jag på (: han den där söta och genuint snälla människan jag lever ihop med, sover bredvid och pussar på varje dag han lagar middag till mig. medans jag håller på med ett påtok försenat företag! datorn gick sönder. men med mirakelhänder har han som får mitt hjärta att slå dubbelslag faktiskt klurat ut felet - tack älskling! att stå och stampa måste vara det värsta jag vet.jag har spring i benen och i hjärnan. kreativiteten sprutar ut genom öronen på mig! haha (: så det här blir toppen! hemsidan är strax klar och ja, sen kör vi.

idag har vi varit effektiva. gjort människor glada, blivit ett eller några skratt rikare och älskat varandra lite extra. idag har vi ätit frukost i sängen för annars kräks jag. så glamoröst som det låter med frukost på sängen är det faktiskt inte - jag är likblek av morgonillamåendet och puttar sebastian på axeln och kraxar "jag mår iiiiillaaaa" haha (: vi har åkt i våran fin fina bil till linköping! vi har blivit bjuda på middag hos vännerna (imorgon) jag har pluggat teori.. och förundrats över att livet faktiskt flyter på nu. och jag älskart iihi. en bra dag! och nu är jag trött! ska äta snart som sagt, och sen tänker jag sno med mina älsklingar till soffan och titta på film! det är vi värda (:

om typ två veckor är det fest här. sitter och får ihop en lista nu. får ett sms av sebastian i mellanåt "byyyyt inte låååt" tur att vi har samma musiksmak han och jag. vi hejade på dead by april i melodifestivalen såklart. tror det var första gången jag ringde in och röstade..? twice! det kommer bli kul. några som inte kan komma, men sen finns det flera stycken som faktiskt kommer "självklart, fest, kommer!" (; vi har bjudit runt 80 st. herregud. då är man ganska glad att inte alla kan komma. sista datumet är dock inte passerat - kommer få en smärre chock för mig om dom som är kvar som inte svarat svarar ja. då kommer jag plocka bort ALLT jag är rädd om, haha. och skriva förlåtlappar till våra grannar och lägga i deras lådor kvällen innan... jag känner våra vänner. det kommer bli en sjukt kul fest! :D

nu ska jag ner och äta, luktar ljuvligt :D hoppas ni mår jättejättebra! det gör jag! ringde min fd läkare idag och faktum är att det kan bli moteffekt om man inte behöver medicinen. jag mår sjukt bra. jag har ingen ångest, ingen oro, ingen rädsla. jag mår BRA! hade jag vetat det här hade jag slängt min medicin för längesen. så ibland kan alltså medicin ge motsatt effekt. och det bästa av allt! jag känner riktiga glada känslor igen! nu åt jag en minimal dos på 25 mg. men jag känner verkligen skillnad. GLÄDJE på riktigt! oslagbart!!

PUSS! glöm inte att le!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback