Morgon!

Ligger kvar i sängen och äter frukost! Världens bästa kom med frukost på sängen <3

Ska strax studsa upp för snart plockar Linda upp oss! Vi är lite inne på en Volvo xc70. Får se, måste ju provköra (: men vi gillar utsidan och den har fyrhjulsdrift. Får se vad vi kommer hem med. Förhoppningsvis en bil redan idag! Så dom har en inne.

Så, dags att kicka igång den här onsdagen! Hoppas ni får en jättebra dag! Jag älskar att ha min familj samlade :D så mysigt!

Senare.. Jag lyckades visst inte publicera i morse (; nu har vi köpt bil! :D hämtar den imorgon eftermiddag och ja, vi är riktigt nöjda! :) haft mycket hjälp av Alexander min fd som är riktigt bra på bilar (tack!!) och han tyckte vi gjort ett bra köp! Fick ge 250 tusen för en Volvo xc70 09:a som gått 6000 mil! Diesel och massa lyxigheter förstod knappt hälften! (: men en bra sak är att man kan säga åt bilen att bli varm en viss tid då är den varm (: min första bil! Känns knasigt att köpa en bil men inte ha körkort haha! Dock är målet att ta det nu inom snaaaar framtid! Helst innan bebis kommer (:

Sebastian är ledig ikväll så vi myser hemma med middagsrester från igår och film! Imorgon ska vi hem till några kompisar i Linköping på middag! Mys! (:

Tack fina fina Linda för din hjälp idag! Snällare människa finns nog inte! Lite för snäll ;)



Kommentarer
Postat av: Ami

Grattis! Inget mer krångel, finns roligare saker att lägga tid och energi på ;) kram!

2012-02-08 @ 19:06:50
URL: http://insidepain.blogg.se/
Postat av: Hanna

Det där är en bra bil! Tittade på en sådan men insåg att vi inte behövde fyrhjulsdrift, men för er på landet + att din make verkar sitta i bilen en hel del så blir det säkert perfekt:)

2012-02-09 @ 09:12:09
URL: http://blogg.graficum.se
Postat av: Alexandra

Vilken snygging!en säker och bra bil.:)

2012-02-09 @ 09:54:07
URL: http://www.alexoslillavrld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback