Städning

Hector vaknade tio och nu sover han igen, lilla hjärtat! Han blir helt till sig när vi går in till honom på morgonen (: Gud vad jag älskar honom! Det går inte att förklara! Jag kunde inte hittat en bättre och underbarare pappa till Hector än Sebastian! <3 Hector tycker att det är lite konstigt att bara jag lägger honom på kvällarna nu för annars är vi alltid både jag och Sebastian (: mysigt tycker jag! Såna traditioner gillas!

Ska ta och hoppa upp ur soffan för nu är illamåendet ett minne blott och jag är på städhumör! Ann gumman skrev nyss och hon är här vid fyra, fem!! Jag längtar!! Ska bli så mysigt att få umgås vi två (: ja och lillfisen såklart! Mysigt för honom att träffa sin gudmor! Sa det till honom igår "imorgon kommer tant Ann" haha ja det är inte mitt påhitt, Sebastian är den skyldige (;

Hoppas ni mår fantastiskt!! Jag ska ut och hämta ved och njuta av allt vackert vitt och blicka ut över sjön! Lugnet som jag vanligtvis hade när jag var på vårt landställe det har jag varje dag här! Livet är underbart!!

Puss! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback