God morgon bloggen

Vi sov kvar i Sthlm smart med tanke på snökaoset! Hector har varit en liten bökis i natt! Han grymtar, snurrar runt i sängen och ligger och pratar med sig själv! Tokfisen! :D så jag har då inte sovit många timmar, men så är det ibland (:

Vi har varit ute på vägarna sen strax innan sex i morse. Ska bli ruggigt skönt att komma hem. Trots den korta stunden hemifrån så längtar vi alltid hem. Vad är det man säger.. Borta bra men hemma bäst! Och jag är förvånad att för första gången (har lämnar Sthlm för andra städer tidigare) så är det här första gången jag verkligen känner mig hemma! Jag har sagt det innan, men att bo där vi bor och ta det steget vi gjorde det är bannemig det bästa jag gjort!! Ro i själen! <3 tror det är ganska många som fortfarande är förvånade över att vi trivs :P men det är som det är, alla är olika! Och tur är väl det (:

När vi kommer hem åker älsklingen på jobb i ett par timmar, sen kommer han hem vid lunch. Tänkte titta på en av filmerna vi fick hem från lovefilm och ta det lugnt. Ska fixa det sista i köket för på fredag kommer Ann och nikkie och hälsar på oss! Mys! :D vi hade ett mysigt restaurang besök igår. Rörigt visst haha! Det var utspilld mjölk, spring, krångel och stressade mammor haha. Men riktigt riktigt mysigt som vanligt (: åt indiskt och bad om lite starkare. Och fick in det starkaste dom hade. Satt och svettades. Är van vid stark mat. Men hu! Hur som helst (: Hector fick såå fina retro kläder i brunt, orange, rött och gult i velour och ekologiskt från polarn o. Pyret. Tack gumman! Hon vet vad jag gillar (; men så har vi ju känt varandra i snart 15 år! Tiden får stanna lite!!

Tog en runda på stan och spenderade mitt presentkort på favorit affären granit! Blev fyra glaslyktor med svarta upphäng, blir fina att hänga i våra äppleträd i sommar, härliga sommarkvällar! En vattenkaraff med utskriva mått.. En postlåda i zink, två gladmuggar till te, en fotovajer och en penna att skriva med på den stora griffel kalendern (: nöjd!

Sebastian jobbar lite i kväll också och då ska jag och Hector bara gosa! Den ungen han kan verkligen mysa! Älskar honom bara mer och mer för varje dag <3 badkväll för Hector och jag tänkte mysa med hemmaspa ansiktsmask, inpackning, skrubb och fotbad! (: så oss går det ingen nöd på :D

Vad ska ni hitta på idag? (: puss!!


Kommentarer
Postat av: Ann

Familjen.. Familjerna Tattare är snart ett myntat begrepp hos oss Svennar som alltid har massa bollar i luften! Antingen hatar man eller Älskar att det jämt är kaos... Hehhe men mysa och sova länge det är vi bra på... love u

2012-01-10 @ 22:28:57
Postat av: Carro

Vilken fin bild på Hector, vart är mössan ifrån? :)

2012-01-10 @ 22:41:58
Postat av: Johannas Ordsamling

Alltså. Finaste bilden på lillen! Och du anar inte hur GLAD jag är att jag ska få träffa er båda på måndag! <3 det är verkligen allt för längesen jag såg dig!

PUSS!

2012-01-11 @ 15:40:27
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback