Ultra ljud

God morgon allihopa!

Vi är färdiga för att åka iväg på första ultra ljudet. Spännande! Anledningen till att det blir ett ultraljud så pass tidigt är för att jag inte har en aning om vilken vecka jag är i. Eftersom jag inte haft någon "normal" menstruation sen Hector kom och jag även hade mena fast jag var gravid med Hector så är det svårt att räkna ut :P så därför. Fick en fråga ang det på mejlen. Och om det var fler som undrade så vet ni nu (:

Jag är så sugen på att måla nere i tvättstugan vi har fått svart färg över och en vägg är grön nu.. Och ja! Får se (: små saker som gör så mycket!

Nu är vi iaf påväg och när vi kommer hem ska vi bara fredagsmysa! Huset är storstädat! Det gör vi varje torsdag och ikväll har namnsdagsbarnet (min fina älskling) önskat tacogratäng till middag (: och Tintin ska vi se på, den animerade!

Igår bakade jag Kladdkaka blev riktigt god! Spelade Fia med knuff och drack te och massa tända ljus! Riktigt mysig kväll tillsammans. Även fast kl vart ganska mycket när vi väl satt oss ner (;

Hoppas er fredag blir mysig! Skriver mer efter ultraljudet! Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback