kärlek i ord.

mår bra efter en riktigt bra kväll tillsammans med honom. nära nära varandra. älskar hans hand mot min arm smekandes, när han pussar mig på håret. viskar hur fin jag är. att perfektion är mitt förnamn. han ger det där lilla extra varje dag, ett ord, en blick, en chest. och varje gång älskar jag honom lite mer. för honom orkar jag. för varje gång han tittar på mig sådär lyfter han upp mig, fyller mig med kärlek från topp till tå. gör mig lycklig innefrån och ut. ensamheten försvann när du kom och höll om mig. jag gav dig mitt hjärta, och jag vill aldrig aldrig mer ha tillbaka det.

för mig är du den bästa. jag har aldrig känt någon som lever livet så fullt ut som du gör. jag har aldrig känt någon som sett motgångar i ögonen och plockat fram möjligheter och varit glad. jag har aldrig känt mig så speciell och älskad, så behövd. du är fantastisk. du är så mycket mer än du tror. jag tror inte bara, jag vet att du kan, ta dig precis dit du vill. är så stolt över dig, över oss. över hector. vill bara krama dig! och tacka för att jag får dela mitt liv med dig! när allt var kolsvart, då stod du där i snön och log mot mig. och det älskling, det var början på vår saga. den vi skriver på just nu. första kapitlet handlade om oss, du och jag när vi gifte oss. andra kapitlet handlade om vår fina hector och tredje kapitlet handlade om vårt hus, vår nystart, och nu älskling, är vi i början av vårt fjärde kapitel.

tack fina fina älskade sebastian för att du är min. jag älskar allt du är, allt du gör och att du älskar mig. ♥






Kommentarer
Postat av: Teresa - mamma till Devon

Och där började tårarna spruta igen :')

2012-01-12 @ 02:35:47
Postat av: Rigmor

Hej Fanny



grattis till dig o Sebastian att ni ska få en liten bebis till. Det kommer att bli jobbigt men framförallt mysigt, bra o ta dom i grupp. Största skillnaden är att gå från 0 till 1. Från 1 till 2 eller 3 eller 4 är skillnaden inte så stor.kram från Rigmor o ett regnigt Stockholm

2012-01-12 @ 12:29:49
Postat av: Marielle

Du beskriver så man verkligen kan känna med dig. Se bilderna. Härligt!

2012-01-12 @ 22:05:07
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback