Hector ett år <3

Tänk att du redan blivit så stor. Det här året har varit ett av det bästa men även värsta i mitt liv. Du skrämde oss i början älskling. Men som Hector betyder "kämpe" kommer du alltid vara det - just våran lilla kämpe. Livsnjutaren som charmar folk till höger och vänster, älskar det minsta och är nöjd med det som finns. Du är en riktigt fin person redan nu Hector. En person som kommer måna om andras mående och behandla andra som du själv vill att andra behandlar dig. Under det här året har vi fått lära känna dig för dig. En lugn, harmonisk, nöjd liten kille som har hela livet framför sig. Du är så självständig och har egentligen alltid varit. Men oavsett vad - vi finns vid din sida alltid. Jag är så stolt att du vågar stå på egna ben och är så modig. Tryggare går inte hitta. Du ger oss så enormt mycket kärlek och glädje Hector. Ett helt år har vi fått njuta av dig. Och varje dag utvecklas du mer och mer. Du fick en ryggsäck till dagis i present. Såg framför mig hur du går framför mig med stapplande steg med din gula ryggsäck på ryggen. Det går så fort. Lite för fort ibland. Men jag njuter av att vara din mamma varje dag. Att få krama dig varje dag och berätta för dig hur mycket jag älskar dig. Sålänge jag får se ditt leende varje morgon när vi går in till dig, får hålla om dig och känna hur du kramar om min hals och se dig upptäcka nya saker varje dag - då är jag komplett. Du ger mig så otroligt mycket genom att bara finnas till. Grattis älskade Hector på din första stora dag - 1 års dagen! Känns overkligt, men alldeles alldeles underbart! Mamma och pappa älskar dig!!!


Kommentarer
Postat av: Caroline

Grattis Hector!! Har följt dig i ett år nu och du vekar vara en riktigt go liten charmig kille :)Ser fram mot att få fortsätta att följa dig och din lillebror framöver.. Kram kram

2012-07-31 @ 19:58:07
URL: http://blogg.alltforforaldrar.se/caroline84
Postat av: Natalie - Happily with you

Grattis sötaste Hector på ett-årsdagen! Du anar inte vad kul det är att få följa dig i din utveckling och få höra om allt du lärt dig. Du verkar ha två helt underbara föräldrar.
Grattis än en gång!

2012-07-31 @ 21:16:00
URL: http://happilywithyou.blogg.se
Postat av: Madeleine i CA

Grattis Hector! Tänk, ett år redan. wow :)

2012-08-01 @ 20:32:27
URL: http://www.maddes-cali-dreamin.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback