Stockholmsbesök

God morgon söndag och underbara sommardag! sålänge det blåser så är det lugnt för gravida (; jag har haft en sån mysig helg så jag har inte suttit vid bloggen. ni är säkert också ute och myser och har det bra? (: vi dunkar lasse winnerbäcks nya skiva och dricker upp tet från en god frukost! älsklingen är ute och hämtar in verktyg från verkstan, dags för lite fix i hectors rum. några lister ska upp. vi betar av småfix i huset just  nu. ni vet "äääh deeet tar vi seeeen" så blir det att man gör det innan man säljer om hundra år typ (; så ska vi inte ha det haha.
 
idag får vi besök från vårt stockholm. sebastians killkompis håkan som är en av de finaste människorna jag känt någonsin. klokare människa får man leta länge efter. och han vet hur man för sig minst sagt! vi förlovade oss på nyårsfesten hemma hos honom jag och älsklingen vid tolv slaget. strax innan hade han ett tal för oss. fina fina håkan (: ska bli kul att ses idag! blir grillning och umgås. första gången dom är här, så visa runt överallt såklart.
 
igår lördag bakade vi över hundra kanelbullar. dels till vår lilla fina pojkes födelsedagskalas som är snart. men först ska vi fira honom på hans födelsedag här hemma jag och sebastian. det är så kul att vi börjar kunna kommunicera med honom nu. och såfort man kommer imot honom säger han "hej" haha. gullunge! jag klippte gräset igår, går jag sakta fungerar det bra. vill hjälpa honom. jag längtar tills jag får tillbaka min ork helt. jag vill kuta runt med barnen och cykla, bada och bara slippa den här tungheten. men snart så. och tills dess kämpar jag på i min takt (: jag storstädade huset. dammsugningen är kvar till maken idag (; vi grillade hamburgare igår. tittade på filmen "thor" och vaknade upp halv fyra på natten.. gah man borde ställa klockan (; men men. vi släpade oss i säng och sov några timmar till.
 
i fredags åt vi helstekt fläskfilé i ugn med klyftpotatis, kantarellsås med egenplockade kantareller såklart (; tittade på "himlen är oskyldigt blå" låter med ted gärdestad framkallar tårar hos mig. tänker ofta på dig. en finare svärfar gick inte att ha. så i går gick ted på repris här hemma. vi badade i poolen och tog det lugnt. gick runt barfota på baksidan och drack hemgjord rabarbersaft. jag och älsklingen kokade vinbärssaft av bären jag plockade. vi njuter av att ha egen trädgård.
 
jag hoppas ni får en jättebra dag! det lovar jag att vi kommer få. puss fina ni!
 
  
 
du är mitt allt.
 

 
 
 

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Låter som en fantastisk söndag!själv så blir det lugnt för vår del.Balkonghäng och kanske om solen behagar komma fram en tur till stranden.Kram

2012-07-29 @ 11:28:23
URL: http://www.alexoslillavrld.blogspot.com
Postat av: Elin

Jag måste bara fråga: färgar du håret? Med vilken färg isf? Jag har försökt få till typ exakt den där färgen hur länge som helst och det blir bara fel, för rött eller för gult eller för... fel. Du är så underbart fin! Tack för att du delar era dagar med oss <3
Kram!

2012-07-29 @ 19:16:55
Postat av: Marielle

Låter som en väldigt mysig dag i lugn o ro fast det rörde på sig ändå. Njuta ska man göra, hinna klippa gräset hinner du göra flera ggr om då er nya lilla människa kommit. Sebastian vet nog att du vill ändå fast du inte gör :).

2012-07-29 @ 22:46:22
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback