hallå i solen

Jag börjar misströsta att dom någonsin kommer fixa så man kan blogga från mobilen, det var ju så smidigt jöö. men allt kan man ju inte få. så det var bara att släpa fram den vita macen och sätta sig snällt i soffan och blogga. och det där med bilder. hm. ja, systemkameran som väger bly. ääh dom fixar den snart :D håll tummarna! Dagen har varit riktigt skön, varit på långpromenad med vagnen, njutit på altanen, slappat och suttit nere på bryggan och ätit glass. och än är den inte slut (:

midsommarveckan är här och vi har verkligen kanon väder. solen strålar himlen är blå med några enstaka moln och det är varmt i luften. så mysigt! vi är ute hela dagarna mer eller mindre. men just nu vilar jag i soffan, man blir trött av att vara gravid. och trött av värmen. men jag njuter för fullt. zid är fortfarande inne i magen tack och lov. och på lördag går vi in i vecka 29. i vecka 29+4 kom vår hector ut till oss. jag har verkligen varit nervös för att föda för tidigt. men det känns som han kommer stanna kvar. magen är riktigt stor. undra hur stor man kan bli egentligen?

på midsommar afton äter vi klassisk midsommarmat här hemma jag, älsklingen och såklart hector. matjessill gräddfil gräslök, färskpotatis med dill mm. gott ska det bli (: och mysigt! första midsommaren i huset :D och fler ska det bli. sen ska vi över till våra härliga grannar och fira resten av midsommarafton med massa människor, grillning och trevligheter ^^ kommer bli riktigt kul. vi trivs så bra med dom! och deras umgänge. känns kul att vi lärt känna så många här :D

I helgen ska vi fixa i trädgården, vi ska hämta hem tio kubik ved och bara ta det lugnt och mysa! kanske åker till linköping också och vandrar runt och tar en fika. storhandling ska vi hinna med också. och jag ska övningsköra :D jag pluggar teori varje dag nu, hoppas att jag kan få kortet innan zid kommer (: det är iallafall tanken.

Vi hörs snart igen, ha en riktigt bra onsdag! nu ska vi ut i värmen igen (: puss&kram






Kommentarer
Postat av: Madde

Hoppas ni får en fin midsommar. Vi ska fira med alla svenskar jag känner fr svenska skolan :)

Svar: Vi hade Verkligen en superbra och mysig dag och kväll. Den bästa midsommarn på länge! Hade ni det bra? KRAM
little misssunshine

2012-06-21 @ 17:06:25
URL: http://www.maddes-cali-dreamin.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback