Lördag

hej på er. hoppas allt är bra. jag mår bara bra (: vi har haft en lugn och mysig lördag och jag har pluggat teori, fixat inne på toaletten och städat. heja! fast allt går väldigt långsamt (; det står att kroppen säger ifrån när man tar i för mycket med att magen drar ihop sig - jo tack det har jag känt av. lugnt fram går det. i övermorgon är det på dagen när mitt vatten gick med hector.. 12,5 vecka för tidigt. inte bra, och inte okej. men nu tar jag det lugnt, då jobbade jag mer än heltid.

va söta ni är som blir oroliga. jag har inte kunnat blogga pga. att blogg uppdaterar sin sida. och bloggappen är helt nere för tillfället. nu sitter jag vid datorn den vanliga. men den är så extremt seg, vi har ju inget internet i huset så jag kopplar in iphonen i datorn och det nätet blir ännu segare än om jag bloggar från mobilen. men jag vill ju inte oroa er, så nu vet ni varför. jag hoppas att dom får igång den snart. vill ju blogga!

det har regnat hela dagen, så vi har myst i myskläder och fixat här hemma. tittat på film och gosat. har lagt kvällens kött i egengjord ört och vitlöksmarinad och plockat in rabarber från landet, ikväll blir det rabarberpaj med vaniljvisp och sällskapsspel och bara njuta av varandra. jo, vi ska plantera massa blommor också. vi var på plantagens kvällsrea. haha, hjälp. folk är som gamar. men vi fick en lugn halvtimme innan alla kom. som maria skrev (som var på den med fast i gävle) "det här är fan värre än ullared" samma kommentar kom från sebastian en halvtimme senare. han såg helt rädd ut när han kom och mötte mig efter att ha försökt få tag i två svarta baden baden stolar, haha. "folk slogs" tur att vi får helt nya på onsdag :D för samma pris som som reade ut dom för. det gäller att kunna snacka ^^ vi köpte klätter rosor röda, flera jordgubbsplantor, smultronplantor och masas mer blommor jag inte alls minns namnet på. meen, fina är dom (:

var så mysigt igår när jag och älsklingen var ute och planterade i landet, kvällssolen lyste och låg lågt på himlen, sjön glittrade och luften luktade syren. hade en kompis här igår, "idyll" fick jag höra flera ggr. det är verkligen mysigt! första sommaren för oss i huset. har jag sagt att jag ALDRIG mer vill bo i storstan i en trång lägenhet?! :D annars säger jag det nu ALDRIG MER!

vi sålde föresten brio grow stolen vi köpt innan till hector. och om ett par dagar kommer en helsvart tripp trapp stol med babybygel (den också i svart) från märket stokke. hej inredningsnerd. men ja vad ska jag säga?! :D vi älskar den! zid ska såklart få en likadan, men det dröjer ett tag tills han kommer behöva en (; han är ju inte ens här ännu lillkårven. kan inte förstå att det är 3 månader kvar till BF! vad vi längtar! ÅH!

dags att stoppa in potatis barbeque chipsen i ugnen, och göra salladen. sen grilla! vi hörs så fort jag bara kan. kan kan jag, men såfort blogg får tummen ur...

tills dess, ta hand om er, kom ihåg att livet är en bergodalbana.. OCH man måste ha dåliga dagar för att faktiskt uppskatta dom bra dagarna. livet är precis så som man förväntar sig att det ska vara. krama om er lite extra ikväll.

puss&kram och sebastian och hector hälsar (;




 


Kommentarer
Postat av: Ami

Härligt att höra ifrån dig!! Hoppas ni får en mysig kväll och ta det nu luuuuugnt och försiktigt vännen :) Kram!

2012-06-16 @ 19:23:59
URL: http://www.aliveagain.blogg.se
Postat av: Marielle

Men vad kul det är att höra ifrån dig igen Fanny :). Jag tycker om alla dina inlägg. Du sprider sån positiv och "vill ha mer" energi. Jag vill hoppas att du får gå fulla graviditeten ut och att bebisen är frisk :). Jag tror på din vän som sa idyll. Ni får ju till det så himla bra med:). Hur går det för Sebastian med jobbet? Är det bra och seriöst nu?

2012-06-17 @ 20:25:14
URL: http://donnadeluxe.blogg.se
Postat av: Rozelle vedberg

Hej gumman!
Hur mår du?
Jag saknar dig mycket och tänker på dig.
Vi sa att vi aldrig skulle sluta prata men vi gjorde det =(
Hoppas du kommer ihåg mig efter all denna tid. Jag kommer i alla fall ihåg dig. Och hoppas att du kommer ihåg mig och svarar.

Ha det bäst!

Puss och Kram Rozelle

Svar: Hej rozelle! Jisses va längesen! Kul att du skriver! :) jag mår bara bra! Hur är det med dig? Har du ingen mejl så vi kan höras? Klart jag minns dig! KRAM
little misssunshine

2012-06-18 @ 02:56:33
Postat av: Rozelle vedberg

Hej gumman! =) Jo min mejl är [email protected]. Hör av dig! Kram

2012-06-19 @ 01:36:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback