Dagen

har varit riktigt bra. vi vaknade eller jag vaknade vid nio, hector sov till elva lillfisen. började dagen med en dusch, som alltid. skönt att ha gjort det. mådde illa som bara den i morse men tillslut till jag i mig frukost, lite tv och vila, bläddrade i "vi föräldrar" och lekte med hector. lunch och gröt till liten. nu äter han en stor tallrik gröt vid ett och en vid sju. sen amma därimellan. känns som vi går över mer och mer till fast föda (: även fast jag hoppas på att kunna amma iallafall tills han är tio månader. vi får se.

vi har varit ute och promenerat i området, varit och gått förbi en av dom större sjöarna här, tittat på hästarna i hagen en bit bort och gått till den lilla handlarn och  handlat frukt. hon i kassan visste att jag var gravid.. ja säger då det haha, här vet alla allt om alla. innan man knappt vet om det själv. galet. det är säkert min pratglada make som stått och skrytit inne på affärn, vem annars lixom :P tokstolle!

middagen puttrar i ugnen. det blir laxfilé i citronsås med kokt potatis. sebastian är inte överdrivet förtjust i fisk. men fisk måste vi äta i mellanåt, speciellt nu när jag väntar skatten. så det ska bli mums! saknar fisk! han är gulligaste som ställer upp :P

och så har jag sen i går kväll lääääst mängder på nätet ang dianetik. jag säger såhär efter att ha sett filmen, jag skulle ALDRIG trott att det var en sekt. faktiskt. dom är duktiga på det dom gör. nu känns det nästan som att jag har ett mordvapen här hemma i dvd hyllan. haha. creepy ;) det visas inte på något sätt i filmen att det skulle vara en farlig sekt. och det kanske är just det som är så farligt. tack för varningarna. inte för att jag skulle gått med i scientologkyrkan nu men iallafall :D

ska ner och kolla till potatisen. ikväll jobbar jag med hemsidan. har äntligen fått svar från min domänsida och YES det går att ha varukorg! whohoo! nu kör vi! PUSS!!






Kommentarer
Postat av: Flisan

Grattis till din graviditet! men nog kommer den tidigare än om 1042 dagar? Din räknare på sidan har nog fått fnatt, så länge ska man ju inte behöva vänta :)

2012-03-07 @ 18:25:26
Postat av: Fangirl

Jag menade inte att ifrågasätta din förmåga att bilda din egna uppfattning, men just därför tyckte jag att det var på sin plats med länkar från en annan källa :)



EXAKT så, det är inte meningen att du ska veta att det är en sekt till en början, utan de vill givetvis lura in dig stegvis.. det är däri det farliga ligger. Dianetiken ligger som sagt till grund för scientologin och den där Hubbard var ingen schysst snubbe alls, vilket jag antar att du vet nu när du har gjort efterforskningar. Och personen som står bakom någonting är alltid viktig, en forskare/professor är mycket mer trovärdig än en sektledare/science fiction-författare såklart.



Tänkte på både dig och på dina andra läsare när jag skrev.. var rädda om er allihopa :) Kram!

2012-03-07 @ 19:18:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback