Dagens planer

Vi hade tänkt att klä på oss och bädda ner Hector i vagnen och gå ut på promenad i stormen. Tur att jag har finaste att klamra mig fast vid. Han är trygghet för mig. En som jag kan luta mig mot när det är storm - precis som idag. Lite storm inuti och väldigt mycket utanför. En dag för mysigheter. En dag för innepyssel. Längtar lite - även fast man ska leva och njuta av nuet att Hector blir i den åldern att vi kan sitta och leka med lera och fingerfärg, pyssla och busa. Men allt har sin tid! Nu myser vi av bebistiden!

Baka kolakakor och fika på en nystädad altan är en av dagens planer. Bara blicka ut över sjön och njuta av lugnet. För lugn det finns det gott om här. Harmoni. Storstadspulsen i all ära men att kunna dra sig tillbaka till en trygg fast lugn punkt när man tröttnat på pulsen, det är ovärderligt.

Jag ska även sätta mig ner och mejla en sista gång (förhoppningsvis) till domän företaget och få till det sista med hemsidan. Startgropen nu med mycket. Och jag trivs så bra. Många bollar i luften fast på mina villkor.

Sen tänkte jag ha en frågestund för er och svarar sen på frågorna via inspelning så ni får se mig live (; fått önskemål om mer videoblogg. Så frågestund kommer upp under dagen också.

Vår gemensamma fina vän Marie kom med massa bra förslag bla grillning så ska ta fram entrecote vi har i frysen och ikväll blir det mumsig mat! Har aldrig varit förtjust i kött med fett i men det här var sagolikt att grilla!

Nej dags att kicka igång den här dagen! Vi ses mer senare! Ta hand om er och ha en riktigt bra dag! Puss&kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback