God morgon! :D

Hoppas ni sovit gott! Jag hämtade precis in en glad Hector in till mig och nu äter han (: han brukar somna om i vår säng och då blir det dusch och frukost för mig!

Älsklingen satt med företaget i nästa tre timmar igår lite piller med en e-handel men ikväll verkar det bli löst (: så nu är det bara finslipet kvar och sen öppnar jag! :D ska bli riktigt kul!

Sen tittade vi på sandor/Ida den är så mysig och bara myste! Middagen blev riktigt god och jag rev citronskal över laxen och citron såsen för att dämpa smaken lite (vara lite snäll) och maten fick en 6 av 10. Haha vi är brända av halv åtta hos mig helt klart :P

Dagen är som den brukar väldigt oplanerad. Ev. Åker jag och liten in till Linköping och strosar runt i affärer någon timme innan älsklingen slutar och sen blir det lite mat handling bla. Till lördagen, då blir det lite mysigare middag. Blir grillat (älskar att ha trädgård!!!!) och nått mumsigt till efterrätt funderar på någon pannacotta med passionstäcke. Ska surfa runt lite (: kom gääärna med recept och förslag på förrätt!! Anna? :D det är det svåraste!

Nu blir det dusch och sen frukost framför "efter tio" puss och ha en riktigt bra dag (:

Oseriös bild häromdagen deeen bjuder jag på haha (;


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback