God morgon världen!

Blev en liten paus igår, vi tog det mest lugnt! Hade migrän och slappade mest hela dagen. När älsklingen kom hem vid fyra gjorde han mumsig lemonad och värme bullar, så satt vi på vår trapp till ingången och myste, pratade och såg solen gå ner! Vi kommer utnyttja dom fina dagarna ute. Underbart! Sen började jag med middagen blev pannbiffar med kokt potatis och brunsås! Gott att göra såsen i stekpannan där biffarna stekts! Fick MVG av herrn i huset hihi (; vi gör alltid mat för fyra personer så både jag och Sebastian har matlåda! Mysig kväll med middag framför halv åtta hos mig, följt av topmodel Sverige och desperata husfruarna! Tisdagar är min kväll :D

Skulle egentligen träffat Therese inne i Linköping idag, men jag är förkyld :( det verkar gå någonting nu. Ska göra allt för att inte smitta lilla älsklingen! Det jag ska göra idag är alltså vila! Och när Hector sover tänkte jag städa på vår inglasade altan. Dammsuga och moppa av golvet och torka av lister och utemöblerna. Planerna därute är många! Kommer bli mysigt mycket färger (:

Nu titta på en av filmerna som kom hem
Igår från lovefilm! Medans skatten leker! Vi har fått en pojke som är vääldigt självgående. Han trivs med att leka själv bäst! Men läsa böcker för honom det står vi för (;

Såhär söt är han på morgonen när jag går in till honom! Min gosunge! <3 glad som bara den! :D och med alla snuttisar runt sig. Haha.


Kommentarer
Postat av: Annica

Det är bra att ni lär honom redan nu att han ska kunna leka själv annars får ni en klängig kille som bara vill ha leksällskap hela tiden. Elias har fått lära sig att leka själv och det är så skönt att han kan sitta själv och leka med sina leksaker och man slipper sysselsätta honom då han kan göra det själv.

2012-03-14 @ 12:33:57
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Jen Fotografi - Fotograf i Västervik

Åh, vilken fin pyjamas han har, superduperfin!

2012-03-14 @ 15:21:38
URL: http://jenfotografi.blogg.se/
Postat av: Johannas Ordsamling

Alltså, jag vill bara tokgosa med honom Fanny! Och dig vill jag bara krama om en evighet för att du är så saknad och så fin. Love you <3 Krya på dig!

2012-03-14 @ 16:45:26
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Marielle

Här är han så lik dig och din mamma på övre kortet. Det bara lyser glädje och spritter i honom se jag :).

2012-03-15 @ 11:16:54
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback