Hej

Min lilla goding ligger och sover i sitt rum just nu och innanför hans rum har vi vårt arbetsrum. Där jag måste sitta för att svara på kommentarer! Jag hoppas hoppas ni fortsätter kommentera! Helt plötsligt kom inspirationen tillbaka. Sluta inte. Jag ska svara på era fina kommentarer såfort hector har vaknat <3

Jag sitter och rensar i skåp, sövande men det blir himla bra! Hur kan man bara vara såhär trött?! Gravid tröttheten ska väl plåga en i början?! :P jag kämpar med att inte somna i mellan åt. Tur för mig att älsklingen är hemma nu och kan vara rolig med Hector för jag är allt annat är rolig just nu :P hjälp.

Det är så kul när några av er skriver att det känns som att vi känner varandra. Jag har bloggat här sen 2007. Det känns likadant för mig. Man får vänner här. Och som jag nämnde innan, det är så mycket positivitet här! Det hade inte varit roligt att skriva utan er. Självklart kommer jag inte sluta blogga. Då visar jag ju verkligen att dom få som stör sig på mig fått rätt att jag tycker att dom har rätt. Och det är det minsta jag tycker att dom har (: som min nära vän Ann sa "om du stör dig så mycket på vad hon skriver - varför läser du då?!" bra fråga! Jag är mig själv här till 110% jag har frågat gång på gång nära vänner och människor jag regelbundet umgås och har kontakt med om jag ljuger i min blogg - nej. Jag är ärlig! Fullt ut! Men jag delar inte med mig av allt i bloggen, för vissa i mitt liv vill inte bli utblottade! Och det respekterar jag! Det är väl som en intedningsblogg, inte fan visar dom upp ett stökigt hem..? Men oavsett om jag inte delar med allt här så kan jag lova att det jag skriver det är så sant som det är sagt! (; DET lovar jag!

Jag är en jävel som har en extrem stark åsikt om allt. Jag håller inte med bara för att få andra att trycka bättre om mig. Därimot så lyssnar jag alltid på andras åsikter och respekterar andras val - för jag vill att andra ska respektera mina. Jag vet att många kan störa sig på det. Men jag kan inte sluta tycka det jag gör för att andra tycker att jag ska tycka/tänka/vara på ett visst sätt. Då skulle ni ju aldrig få lära känna mig. Jag har starka åsikter om saker, jag går min egen väg i livet och följer inte med strömmen, jag har rätt att vara mig själv utan att bli ifrågasatt. Men när ni träffar mig ser ni en människa som sprudlar av energi, glädje och välmående. Som sätter sig själv åt sidan och hjälper andra att må bra. Jag vill lyfta upp, aldrig trycka ner. Jag vill visa att det går att må bra trots att man mått skitdåligt innan, att trots att livet är på botten kan man ta sig upp. Jag vill få er att förstå att ni är värda att må bra att ni är värda att känna er värdefulla - för ni är det! Verkligen! Jag är hård mot människor som saknar empati för andra. Sånt orkar jag inte. När man inte kan se andras lidande utan bara ser sig själv. Egoism det går bort. Sånt daltar jag aldrig med. Men ser jag minsta lilla gnutta av medmänsklighet, vilja och glöd. Då jobbar jag gärna. Coachar och uppmuntrar. Jag kör inte så mycket sånt här längre. Jag hjälper er som vill, ni som mejlar och ber om det. Jag finns här. Jag hjälper gärna! Det brinner jag för. Idag tex pratade jag med en telefon försäljare. Jag tycker det är ett jobb man ska undvika. För det är så fruktansvärt tufft jobb. Vi satt hemma hos piiiiiip där jag får höra hur en av familjemedlemmarna alltid när det ringde telefonförsäljare svarade och var otrevlig. Det kröt sig i magen på mig. Är inte alla människor värda att bli behandlade med respekt trots jobb? Hade den här människan träffat den där försäljaren öga mot öga kan jag lova att det inte skulle gått lika otrevligt till. Huuur som helst! Tjejen som ringde mig sa att jag var den trevligaste hon pratat med i dag.. Då sa jag att jag tycker det är för jävligt att man blir behandlad dåligt. Jag ser upp till ungdomar som faktiskt väljer att ta ett i mångas ögon skitjobb (för det blir ju det eftersom man blir behandlad som skit både av privat personer man ringer upp och oftast av cheferna) istället för att leva på bidrag! Heja! Sen kan jag tycka att man inte ska gynna såna företag. MEN man behöver inte vara otrevlig - inte någonstans! Jag sa att jag hoppades att hon insåg att hon var värd bättre. För hon berättade att hon fått massa skit på det jobbet. Jag hoppas hon blev gladare. Det är alla värda. Att bli behandlade med respekt. Trots val i livet av åsikt, politik, livsstil och jobb. m.m.

Varför ska man bli elakt bemött för att man inte är precis som alla andra? Har samma åsikter som andra? Jag tar gärna skit. Visst. Det rinner av mig. Men för dom som jämt och ständigt stör sig på andra - jisses blir det inte fruktansvärt jobbigt att lägga så mycket energi på att störa sig? :P jag skulle vara helt slut.

Nu tar vi en paus i städandet och kollar på "kronjuvelerna" pussas kramas och myser!


Kommentarer
Postat av: Jen Fotografi - Fotograf i Västervik

Du har ju så rätt Fanny. Önskar jag kunde leva efter det där. Men det är svårt att vara trevlig när det ringer telefonförsäljare och försöker lura på en saker ;) Säger man ett ord fel (beroende på företag) så har man åtagit sig något man inte kan ta sig ur sen. Finns många blufföretag så det är farligt att prata med försäljare. Vet flera företag som klipper ihop samtalen så säger man Ja på nåt helt annat så får de det till att man gått med på att teckna deras avtal. Bättre slänga på luren då ;)

2012-03-19 @ 18:04:15
URL: http://jenfotografi.blogg.se/
Postat av: fanny

jen - haha, fan va läskigt! hade jag ingen aning om. då får man passa sig för att inte säga ja med andra ord.

2012-03-19 @ 20:22:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback