Livingroom

Vi storstädar här hemma! Skönt! Sen blir det mys ikväll med film! Ska fortsätta i vardagsrummet nu. Kan verkligen rekomendera soffan vi har. Köpt på bolia soffkuddarna har stoppning i dun och är riktigt skön och snyggt stilren! Mycket nöjda är vi.


Kommentarer
Postat av: Emma

Det ser himla mysigt ut! Vad heter soffan? Mysigt med fårfällen i mitten!



Kram

2012-03-19 @ 16:21:07
Postat av: Jen Fotografi - Fotograf i Västervik

Såååå fint! Fast dun går bort för mig :(

2012-03-19 @ 18:06:09
URL: http://jenfotografi.blogg.se/
Postat av: Marielle

Lampan tycker jag såå mycket om :).

2012-03-19 @ 19:50:02
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: fanny

emma: det är mysigt trots väldigt kalt :P gäller att ha mycket ljus tända hihi. soffan heter: Europe! :) vi har tyget "multi grey"



jen - ja super fin :) förstår dig! jag tänker på mycket sånt med. bland annat hur mycket det är som används till att förstöra regnskogen.. äta tex olw chips istället för estrella.. för i estrella finns oljor från träden i regnskogen och hur alla djur dör där. tänker man på allt kan man nog inte tillslut leva. men jag förstår dig! PUSS!

2012-03-19 @ 20:27:13
Postat av: Jen Fotografi - Fotograf i Västervik

Förstår hur du tänker också, men dun, skinn, läder osv är så konkreta saker som kommer direkt från djuren. därför går det bort för mig. och dun har man ju sett hur det går till :( och om ingen tänker på det kommer det ju bara fortsätta. tack för att du skrev det om chipsen, det visste jag faktiskt inte, vi som alltid äter estrella för de är godast =S däremot har vi slutat med LÄTTA för det är samma där. PUSS

2012-03-20 @ 14:20:03
URL: http://jenfotografi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback