Morgon

God morgon allihopa! Ligger och läser bloggar och letar lite på nätet. Hittade en asiatisk mataffär som vi ska besöka idag! Älsklingen fyller år på måndag den 2 april och har önskat en thailändsk afton (; och då gör vi det på "riktigt" med thailändsk öl osv. Någon längtar till Thailand?! :D hur som helst dit åker vi idag och inhandlar lite smått och gott! Allt är godare där och tusen ggr billigare än i en vanlig affär. Man får inte vara dum (; ska veckohandla idag också. Och ikväll grillar vi fisk i folie! Mums! Vi har i lax, torsk, morötter, chili, purjolök, potatis och lite grönsaker! Tycker det är mysigt att äta ur folieförpackningen :D

Jag höll på i en timme i går med en jäkla video med svar på era frågor, men batteriet dog stup i kvarten och tillslut gav jag upp :P så idag är batteriet fullt laddat och en video dyker upp ikväll. Ikväll runt kl 21 skickar jag ut lösenordet också och imorgon låser jag bloggen. Nu hoppas jag att ni som vill fortsätta har mejlat till! [email protected]

Tänkte gå upp och duka fram frukosten! Och sen duscha, efter det åker vi in till Linköping och har en mysig dag ihop! <3 njuter av att ha honom nära. När hela familjen är samlad! Mysiga dagar vi haft!

Nu frukost! Magen vrålar och malva sparkar på mig. Hon är lika lugn som Hector va i magen. Lugn i magen = lugn utanför. Ja det stämde ju på Hector. Time will tell. Eller så kommer det ut ett litet busfrö (; oavsett vad! Vi längtar SÅ mycket!!!!

Ha en jättefin dag nu, och var rädda om er! <3

Sånt här kakel har vi tänkt att ha i köket (: med svart fog!


Kommentarer
Postat av: M

Ha en superbra dag!



Tycker det där kaklet med svart fog blir snyggt till erat kök! Go for it!



2012-03-29 @ 09:50:51
Postat av: Jen Fotografi - Fotograf i Västervik

<3

2012-03-29 @ 14:12:31
URL: http://jenfotografi.blogg.se/
Postat av: Marielle

Thaiöl lät läskigt ;). Jag gillar ju inte vanlig öl heller så:p. Malva hihi. Vad gulligt. Det finns små hårda pekböcker med text i och lite glittrigt om små älvor varav ena hete Malva. Dem läser vi vissa kvällar. Det är luckor i boken med som man får leta alv kompisarna med olika namn i.

2012-03-29 @ 15:53:01
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback