Morgon stund.

Sovit gott? Hoppas! Jag ligger i sängen och hör Sebastian och Hector busa inne i hectors rum. Barnskratt måste vara det bästa att vakna till. Älskade onge!

Fick ett samtal igår jag nämner inga namn men från sebastians familj. Där det önskas att jag ska radera bilderna på min gravida mage för att det är opassande att visa upp den. Jag blir uppriktigt sagt ledsen och kränkt. Och efter igår kväll kommer jag lösenordsskydda min blogg. Jag har pratat med sebastian och han har läst hur min blogg var innan vi blev tillsammans innan jag blev synad. Den var jag, i alla ord, alla meningar. Jag vill inte att hans familj längre ska ha tillgång till vårt liv. Jag vill inte. Det är jätte tråkigt det här, men får jag inte vara mig - ja då gör jag såhär, jag stänger folk ute. Jag har även blockerat mejladresser och både jag och Sebastian pratade igår om att byta nr. Vi sköter vårt som vi sagt men kontakten. Den ger bara magont, tråkigt men sant. Ömsesidig kontakt nej. Men när han blir nedstämd av att se sms som ännu inte inser "vad kunde jag gjort och ändrat på" då undrar man.

Jag har runt 550 unika läsare om dagen - jag har bloggat i snart sex år på den här bloggen - jag stöttar, hjälper, uppmuntrar och ger råd till människor där ute. Jag får flera och åter flera mejl och sms (för er som har mitt nr) om hur jag hjälper er. Tänk att det finns människor som faktiskt kan förstöra en blogg som så många vill ska synas mer, för att den hjälper. Men jag! JAG får inte vara mig själv här. Jag får inte vara glad, jag får inte visa min gravida mage, jag får absolut inte skriva att vi unnar oss att gå ut på restaurang trots att vi aldrig gör det, vi får helt enkelt inte må bra! Jag skulle aldrig, inte ens i min vildaste fantasi lägga mig i en annan vuxens liv och beslut. Vansinne!

Nu gör vi såhär. Nu kan alla utom tråkigt nog ni som mejlar mig och ringer oss ang bloggen mejla mig på [email protected] och få lösenord! För om exakt en vecka låser jag bloggen! Jag kommer påminna er varje dag nu. För jag vet att alla inte läser dagligen!

Och det är såhär jag är: mår jag dåligt över någonting - då sätter jag mig ner, funderar på vad jag kan göra åt det och sen gör jag det! För jag vägrar att må dåligt!

Nu - gos med Hector. Han ligger här bredvid mig och tittar upp på mig och ler. Jag älskar dig! Alltid! Mammas <3 inte undra på att du är så underbar Hector din pappa har ett hjärta av guld!


Kommentarer
Postat av: flisan

usch vad irriterande!!! du borde inte lösenordsskydda din blogg, du borde lägga upp fler bilder på magen istället!! om de nu irriterar sig tycker jag att de kan göra annat än att gå in och läsa här. den största besvikelsen får man tyvärr från sin familj... men anpassa er inte, fortsätt vara ni!!!

2012-03-20 @ 09:42:12
Postat av: Jen Fotografi - Fotograf i Västervik

Men va! Sen när är det opassande att lägga upp bilder på gravidmagen!? Det gör ju varenda gravida människa!! Fy så tråkigt att ni ska behöva ha det så :( Jag förundras alltid över hur familjer kan bete sig.. antagligen för att jag själv kommer ifrån en så fin familj. Jag blir lika chockad varje gång! Om du vill maila mig lösenordet så blir jag glad, om inte så förstår jag! stor kram!

2012-03-20 @ 14:14:56
URL: http://jenfotografi.blogg.se/
Postat av: Jessica A

Har nu skickat ett mail till dig! :) Vill väldigt gärna fortsätta läsa din blogg! Stå på dig!

2012-03-20 @ 18:46:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback