Morgonmys.

Vi började dagen såhär. Det gör vi varje morgon. Iallafall jag och hector! Sebastian jobbar vardagar i vanliga fall (; men oavsett så är det en bra start på dagen!

Vill tacka för era mejl. Jag läser och skrattar, sitter och Mmmm:ar och nickar, och blir riktigt glad! Tack! Det är många som skriver "det känns som jag känner dig" jag blir glad, för jag försöker vara så öppen jag bara kan i bloggen. Och jag önskar att jag fick träffa er alla och krama er. För vilka fina människor ni är. Ni sprider glädje! Jag kommer ge lösenord till er som vill, jag plockar inte ut vissa. Därimot så orkar jag inte att hans sida av släkten har så mycket åsikter om hur vi lever vårt liv. Folk får ha åsikter det är inte det. Men jag har viktigare saker att ägna mig åt än att höra "ni borde inte göra så, ni bort göra såhär" varför då?! "jo för att JAG mår bättre av det" vi är vuxna och ingen av oss har bett om råd om hur vi ska leva (: folk är bra på att lägga näsan i blöt. Sen är det trist att jag känner att jag måste låsa bloggen för att jag inte kan skriva fritt. Men ibland blir det så. Jag kommer bli mycket mer avslappnad i att skriva. Kanske inte märks överdrivet i texterna, men jag kommer må bättre. Och vad predikar jag jämt om? (: ta tag i en situation du inte trivs med och gör någonting åt den! Och den här gången valde jag välmåendet framför "jag ska minsann vara mig själv fullt ut och inte låsa bloggen" vissa ger sig aldrig. Backar inte. Förstår inte när det räcker.

Jag är glad att jag ger er motivation, glädjen tillbaka, nya tankesätt och en mysig glad känsla. Det är roligt att dom allra flesta skriver exakt likadant. Så då måste jag ju verkligen lyckats med att få en bra stämning här! Precis så som jag vill att ni ska känna. Ta fram det fina istället för det tunga.

Just nu sitter vi på golvet i vardagsrummet! Vi måste köpa ett soffbord :P vet inte varför vi inte gjort det. Knäppt! Men vi fikar på golvet, tänt ljus, tittar på filmen på trean och pratar om allt och inget. En lugn söndagskväll. Jag har mest sovit idag, mår lite bättre! Fööööörlåt för att jag inte lagt upp videon. Full rulle i helgen när vi hade besök från Sthlm här och nu sjuk. MEN den glömmer jag inte (; innan det gjorde vi ansiktsmasker cupcake från lush och duschade. Hoppade i ny pyjamas och njuter av lugnet. Är helt slut. Ju mindre aktivitet desto bättre. Haha!

Och förlåt att jag skrämdes så ni trodde att vi låg på sjukhus. Inte meningen. Vet bara att jag inte delar bilder från förlossningen innan. Och jag döljer ansiktet för att jag "gick in i mig själv" för att jag hade så jävulskt ont när han var påväg. Det gör lika ont med en liten bebis sa barnmorskan (; och mina värkar höll på i 5-6 minuter med ca 10 sekunders mellanrum. Han aldrig återhämta mig. Flämt! Och jag är ingen mirakel mamma som säger att jag skulle kunna gjort det igen dagen efter. Haha! Jag tycker det gjorde ont och jag är lite rädd för att det ska bli så intensivt igen. Så det här "jag glömde bort smärtan direkt efter" DET stämde inte alls in på mig :P men ut ska hon ju, och för mina barn står jag ut med vilken smärta som helst!

Ha en mysig kväll nu! Så hörs vi imorgon igen. Då får ni lösenordet.

Pussar <3


Kommentarer
Postat av: Annica

Jag förstår att du är lite skraj för nästa förlossning, jag ser dock fram emot nästa förlossning (när och om det blir) med skräckblandad förtjusning, man vet ju som vad man har att vänta sig, vilket man inte hade förra gången men du ska se att det kommer gå bra, det finns ju så mycket smärtstillande att få idag om det skulle behövas :)

2012-03-26 @ 13:59:03
URL: http://annista.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback