Borta bra..

God morgon fina! Hoppas ni mår bra! Vilken helgon haft, både på gott och ont. Och igår i bilen påväg sa Sebastian "borta bra men hemma bäst" vad det stämmer! Sovit som en prinsessa i vår mysiga säng. Och vaknade upp bredvid ett stort leende :D idag ska vi må bra. Dagen igår var inte alls som det hoppades på, men det kommer alltid något gott ur allt. Vi fick svar på en sak vi velat om ett bra tag vilket var riktigt skönt. Och nu kan vi fokusera oss på det som faktiskt betyder någonting. Att må bra i vår lilla familj. När den ena inte orkar, då orkar den andra för två. <3

Frukost nu Hector gav oss världens sovmorgon stackarn har inte sovit alls på dagarna. Han var så trött igår när vi åkte hem. Men nu, tillbaka till hans rutiner. Nästan, idag åker vi in till Linköping och myser runt, fikar och umgås. <3 så han får sova i sin vagn.

Senare idag ska vi fixa i trädgården och packa upp, grilla och bara mysa. Så himla himla skönt att vara hemma!!! :D

Nej nu ska jag ta mig ur sängen och äta frukost med mina killar! Någon frågade om jag måste ligga i sängen under sjukskrivningen och nej, därimot gå och lägga mig när jag får sammandragningar. Vilket jag får bär jag lyfter Hector och stressar runt. Så vi tar det lugnt (: myser jag med Hector sitter vi ner helt enkelt. Det här ska gå bra ska ni se. Är det någon som alltid ser positivt i saker så är det jag. Allt löser sig alltid till det bästa!

Ha en jättemysig dag! Och var rädda om er. <3


Kommentarer
Postat av: Susie

Jag känner på mig att det kommer gå jättebra med denna graviditeten :)

2012-05-14 @ 12:16:36
Postat av: Ami

<3

2012-05-14 @ 15:06:47
Postat av: Marielle

Du får det att låta så mysigt och bra och jag vill bara vara med i din vardag när jag läser :).

2012-05-14 @ 21:26:23
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback