Fika

Mysig fika på stan, nu ska vi göra det bästa av allt och hålla ihop och älska som aldrig förr. Som jag skrev igår, när den ena inte orkar då orkar den andra för två. Det har varit en tuff resa sen start. Nu börjar vi få ordning och en sak jag älskar med oss. Vi ger aldrig upp, vi stöttar varandra och hjälper varandra. Kommer alltid finnas för honom, och han för mig. Det viktigaste är att vi mår bra nu. Och jag vet att det gör vi snart. Bort med orosmoment och in med glädje kärlek och mysigheter. Det vi är bäst på.

Tog en mysig fika i stan, pratade om livet, om framtiden, kommande veckorna och barnen. Det är så lätt att lägga glädje ämnena på hyllan när ett åskmoln hänger över en, men nu, allt ordnar sig, zid bara måste stanna i magen, vi måste må bra och det kommer vi, för har vi varandra har vi alla förutsättningar. Resten kvittar.

Det som är viktigt nu är vår lilla familj. För er gör jag allt <3

Nu ska jag ta tag i lite saker här, älsklingen fixar med sitt och Hector sover en stund. Ikväll ska vi tända massa ljus, tänkte massera älsklingen och bara mysa. Njuta av att vara hemma i ett städat hus tillsammans. Äta gott och så. Det som känts rörigt börjar reda ut sig, äntligen. Nu tar vi nya tag tillsammans <3

Har rensat i litens garderob ^^ färgglatt varehär!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas inget allvarligt hänt.....

2012-05-14 @ 19:13:14
Postat av: Therese

Hej!



Va skönt att det ordnar upp sig, får man fråga vad som vart oroligt? Känns som om det hänt nått i helgen?!

Va rädda om er och lillebror nu!



Kram

2012-05-14 @ 20:27:34
Postat av: Marielle

Vad roligt att få se bilder från Hectors garderob. Färger ska det vara på barn om så det är en pojke eller flicka. Det är så tråkigt att många hänger upp sig på att flickor har alla färger och pojkar det jordnära. Regnbågsfärgerna är underbara och jag har det på mina två barn ( flicka och pojke ). Jag har fått kommentarer om att "vill du ha regnbågsbarn?". Löjligt på alla vis.

2012-05-15 @ 12:02:09
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tycker ibland diskussionen om hur man klär sina barn går här långt. Vi är faktiskt många som fortfarande vill ha tjej och killkläder och tycker det är fint. Alla måste få tycka som dom vill. Klandrar inte den son vill klä " neutralt" . Hej svejs. Förresten, Hoppas vi får se lite mer bilder på rummen i huset. Kul med inredning :-)

2012-05-15 @ 20:13:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback