God morgon!

Bortskämda föräldrar som har en son som sover nätterna igenom fjorton timmar är dötrötta nu. Hector vaknade av en mardröm i natt vid tre. Lilla hjärtat! Men efter en kvart sov han igen. Tänk va lite sömnrubbning kan göra en trött :P nu ska vi Iaf upp och äta frukost!

Idag ska vi ha en mysig dag! Funderar på att åka och provköra syskonvagn. Vi velar mellan två st. Bugaboo donkey och Urban jungle duo. Som sagt, provköra! Och om ni kan tipsa så gör det, är inte så inne på dom här nymodernigheterna :P kommer kännas konstigt att köra en vagn som inte gnisslar haha!

Hoppas ni får en riktigt mysig dag! Var rädda om er! <3

En av dom två vagnarna.


Kommentarer
Postat av: Sanna

Hej! Jag jobbar i butik med barnvagnar ;) Urban är en bra på landet vagn eftersom den har stora luftkudde men en stor nackdel är att sittdynans bara kan vara vända framåt alltså inte så att den lille kan se mamma och pappa. Fördel med doket också är ju att den kan ni ha som enklaven också ordet skulle behövas ;)

2012-05-23 @ 09:42:17
Postat av: Jessica A

Om ni väljer mellan dessa 2 skulle jag absolut ta bugaboo. Den har vändbar sittdel vilket inte den andra har. Jag hade vagn där man inte kunde vända sittdelen utan han satt ifrån mig så fort vi bytte till sittdelen. Det misstaget kommer jag inte göra igen, känns inget kul alls att inte kunna prata me barnet när man är ute o går o han kunde inte se mig..

2012-05-23 @ 10:42:07
Postat av: Natti

Jag röstar för bugaboo :) Har köpt en till våran kommande bebis, älskar den!

Det här är min blogg förresten, skulle ju säga till när jag skaffat en :)

Hoppas allt är bra med dig/er. Själv går jag hemma och väntar.. 3 veckor kvar nu :)



/Natti (Gamla jobbarkompisen från Coop Västberga)

2012-05-23 @ 13:57:11
URL: http://junimamma.webblogg.se/
Postat av: Linda

Hej gumman!

Jag röstar för donkeyn! Hade den funnits när vi köpte syskonvagn hade det inte varit något snack om saken ;)

Dock så måste jag puffa lite om min vagn oxå babyjogger city select, är toknöjd och grusvägar är nemas problemas :) tar minimal plats i bilen, kanoners i trånga utrymmen tex affärer, kan vända och vrida barnen hur du vill, går att sätta babyskyddet på ena/båda platserna, tar 20 kg per sits om jag minns rätt! :)



Vi måste ta o ses snart tycker jag! Var allt för länge sen ju :(



Kramisar

2012-05-24 @ 01:12:56
URL: http://brincken.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja skulle köra på Bugaboo Åsnan.. Stilren och smart vagn. Fast ja har tankar på en Orbit med. Sjukt bra vagn. Kolla så får du se. Kramis till er alla ❤

2012-05-24 @ 18:01:05
URL: http://mammatilltwo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback