Hector & katterna

Hector blir helt lyrisk när han har katterna omkring sig :D men man får passa för barn kniper händerna och även fast Doris alltid kurrar så är det nog inte så skönt (; Doris har fått sommar klippning! Och dom älskar att vara ute! Grannarna och vi har så katterna bara kan gå på våra tomter! Dom stortrivs (: här har alla katter!! :P det är inte ovanligt att ha 8 katter per familj här (; vi är alltså inga som sticker ut med våra fem!

Middagen var jättegod och nu tittar vi på halv åtta hos mig! Ett av favorit programmen (: och sen ska vi ut plantera en stor tomatplanta med kvist tomater! (:

Hoppas ni mår bra? Puss&kram!

 


Kommentarer
Postat av: Jen Fotografi - Fotograf i Västervik

Då flyttar jag till ert område för jag vill också ha 8 katter och kunna ha de bara i trädgården! ;)



Men hade ni inte 6 st katter förut? Två pälsbollar och 4 nakenfisar? Puss

2012-05-02 @ 21:42:25
URL: http://jenfotografi.blogg.se/
Postat av: Christine

Hallå! Vilken fin sommarklippning Doris fått! Har du klippt själv eller lämnat in? Var i sådana fall och pris..?! Har själv en chinchilla perser som springer ute på landet och funderar på en klippning... Doris fina frisyr kändes inte lika drastisk som en rakning!

2012-05-03 @ 16:25:37
Postat av: Natalie

Hej! Hur har nu gjort för att katterna bara kan gå på er tomt? Skulle själv vilja ha det så då vi har två katter och grannen har två var av den ena kommer över till oss och märker revir överallt. I somras hade han bland annat kissat i vår barnvagn. Jag är en riktig djurvän egentligen men vill inte ha honom här då det luktar kattkiss överallt. Så vore kul om du hade nån ide på hur jag kan hålla honom borta.

Kram och tack för en underbar varm och personlig blogg!

2012-05-03 @ 22:06:46
URL: http://happilywithyou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback