Morgonmys

Morgon mys i sängen med hela familjen. Känslan av att ha er nära är oslagbart! Mysigt att ha er nära, bästa som finns! <3

Gårdagen gick åt till viktiga samtal, uträtta saker och planera. Och några samtal återstår! Slarvade bort min tid hos vår barnmorska så blev nyss uppringd och tiden har jag iallafall inte missat :D 6 kg har jag gått upp än sålänge och ja längden står antagligen fortfarande på 170 cm (; ska bli spännande att se. Vecka 26 är jag nästan i då. I vecka 4 fick vi reda på att vi väntade bebis igen.. Vart har tiden tagit vägen?

Vi satt på gräsmattan i går jag och älsklingen med Hector lekandes i vagnen bredvid och planterade i stora fyrkantiga krukor, blommor och chili. Får se om dom överlever. Jag borde nog satsa på plastblommor (; nej så fult!! men Sebastian kan det där bättre. Får skylla på att jag aldrig bott i hus innan och blom intresset har inte varit på topp.. Hur som helst väldigt skönt att sitta ute och mysa sådär!

Drack äppel juice och läste lite tidningar ute i skuggan medan hjärtat spelade lite. vi har två timmar egentid på dagarna så vi inte klättrar på väggarna nu när vi är hemma :P klättrar på varandra gör vi jämt!! (;

Jag har svårt att svara på era kommentarer när jag bloggar från mobilen vilket jag till 99,9% alltid gör. Men vad ni gör mig glad jämt! Jag förstår inte vad jag skriver som får er att må bra. Men glad blir jag, för jag vill att ni är glada <3 den som önskar andra illa vet nog inte att det bara slår tillbaka. Jag har valt att inte skriva om vardagsjobbigheter. Vi har det fruktansvärt tungt ekonomiskt nu tex innan allt går igenom med Fsk, MEN en sak som jag älskar med oss, vi ger oss aldrig. Vi vill och vi gör. Det är allt som betyder. Men allt vänder alltid och sålänge vi har varandra så orkar man det mesta. Den där positiva kämparglöden som många av er nämnt att jag har, den är där och det är nog den som fått mig att orka livet, tung ryggsäck har jag, men som min fina vän My sa igår när vi pratade "framtiden är eran" och det är precis så vi lever, här och nu och framåt, aldrig bakåt! Allt löser sig, det vet jag. Och sålänge man vet det! Då löser sig det mesta!

Tack för att ni finns! <3 nu frukost och sen starta dagen! Puss!


Kommentarer
Postat av: Jen Fotografi - Fotograf i Västervik

Hahaha, vi har bara plastblommor för katterna äter upp riktiga (ja de äter iofs på plastblommorna också så de måste bytas med jämna mellanrum, knaskatter), men alla tror de är riktiga så inte är det fult gumman =) Puss!

2012-05-23 @ 01:26:08
URL: http://jenfotografi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback