Mot Norrköping

Hoppas ni sovit gott! Jag stängde av alarmet imorse. Det ringde på dörren i drömmen.. Såklart stängde jag av det jag trodde var dörrklockan (; men vi hann ändå. Även fast jag dagen till ära är osminkad! Ovanligt haha. Ser ut som en hippie i mitt orange röda hår fräknig överallt och en mossgrön fjällräven jacka från 70-talet.. Och blek runt ögonen. (; och Hector i sin retro vagn., hur som helst! Vi är påväg till Norrköping just nu! Sebastian ska skriva jobbpapper. Sen blir det jobb för mig. Sen tar vi helg!

Jag är gift med en snart utbildad brandman! Haha. Flickdrömmen gick i uppfyllelse iaf (; här där vi bor behövs mer brandmän och Sebastian och några till ska få en intensiv utbildning som faktiskt räknas som en utbildning för brandman. De ni ^^ han kommers jour var sjätte vecka och en annan här fick faktiskt heltidstjänst som brandman inne i Linköping. Låter helt galet, men galet kul! Glad för min kärlek! och en bra extra inkomst!

Fredag idag och vi har inga planer alls, men som min fina vän Maria sa "dom helgerna brukar bli dom bästa" hon har så rätt så! (: fixa lite i trädgården, vara ute och mysa om vädret tillåter, vi har 16 grader och sol hos oss idag, vissa fick snö?! :\ äta gott, kramas och vila. Sebastian börjar bli bättre, inge kul att vara sjuk. Så vi får se om vi tar och fortsätter i badrummet. Sålänge han mår bra är jag glad <3

Ha en toppen fredag så hörs vi!

Puss! Dagens Fanny är randig och prickig..


Kommentarer
Postat av: Jen Fotografi - Fotograf i Västervik

Oj, trodde det var jättelång utbildning för det. Grattis till honom!! :)

2012-05-04 @ 22:56:50
URL: http://jenfotografi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback