Summer

Vi tog en promenad till den större sjön vid oss, den med stora bryggan och sandbotten. Här kommer vi spendera många dagar i sommar! Tog med oss frukt, mackor och dricka, hector slumrar i sin vagn. Solen skiner! Imorgon och resten av veckan ska det vara sämre väder så vi passar på (: vi är helt ensamma här. Tyst. Förutom träden som det blåser i, fåglarna som kvittrar och vattnet som kluckar mot kanten. Jag älskar mammaledigheten! Att få vara hemma och mysa med hector och snart även en liten zid! Livet är fint! Mycket mycket fint! <3 jag lovade mig själv att ta vara på den här ledigheten, för när zid börjar på dagis så börjar jag jobba igen. Eller nej, jag pluggar ju fortfarande då ^^ men sen. Så göra någonting mysigt varje dag! I sommar blir det utflykter till bla. Kolmården och stora utomhusbadet i Linköping. Vill hitta på mycket som Hector kommer uppskatta! Vill och gör allt för att han och lillebror ska få en riktigt mysig och bra uppväxt! Sebastian är världens bästa pappa! Jag är så GLAD att han är pappa till våra barn! Uppskattar dig så älskling! <3

Liiite senare. Nu är vi hemma igen (: håller på med lunchen. Hector fick mosad banan vid badet och nu gröt innan han somnade (: vi klappade fåren, tittade på hästarna och hönsen påvägen hem. Ska bli mysigt att skaffa höns i sommar :D plockade en stor bukett majblommor och gick längst landsvägen. Mysig dag!

Nu blir det fix i trädgården (: måste vattna mitt träd!!!


Kommentarer
Postat av: jessica

vad mysigt det låter! när är zid beräknad att komma?

2012-05-28 @ 20:48:02
Postat av: Jen Fotografi - Fotograf i Västervik

Åh, nu börjar den där tiden när var och varannan människa åker till Kolmården. Tycker verkligen inte om att folk gynnar sånna ställen :( Särskilt inte delfinariet, usch! Finns så mkt annat man kan hitta på med sina barn och samtidigt inte lära de att djur sitter i bur. Men det är min åsikt det =)



Men jag hoppas ni mår bra, nu var det länge sen jag var här inne igen..! Fy på mig! =) puss gumman

2012-05-29 @ 23:30:22
URL: http://jenfotografi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback