Lördag

Lugn kväll här hemma. Sådär lördags sega som två trötta småbarnsföräldrar är, allt är som det ska vara alltså (: har haft fina dagar med nära och kära. Och fått någonting som vi, ja hela familjen har saknat och kommer glädjas åt massor - ett badkar! Vi badade i kväll, fick det insatt idag och kunde inte hålla oss haha. När vårt Stockholms besök åkt så tappade vi upp ett varmt bad smulade ner bubbelbit från lush (favorit) som är så mjukgörande och tände massa ljus, och hoppade ner tillsammans. Trångt som bara den med riktigt underbart! Precis som för två år sen (tänk att vi i slutet av november firar två år ihop) när vi badade mest hela tiden (: badkaret är väldigt uppskattat!

Hänt mycket på bottenvåningen sen igår. Vi har köpt ny tvätt och torktumlare från Bosch. Blev åtta kg. Liiite skillnad från vår typ fyra kg som vi hade innan. Nu kommer vi äntligen hinna med att få undan all tvätt (galet mycket med två små) och hålla undan, skönt! Riktigt skönt! (: och så badkar! Vi har hinnor med så mycket sen vi flyttade till vårt hus för ett år sen! Kul :D känns som jag ska fota lite Snart och lägga upp så ni får se (: det vi fixat sen vi flyttade in är:

- renoverat hectors rum, målat plankgolvet, rivit en vägg, målat om väggarna och inrett

- flyttat köket till ett annat rum, öppnat upp en vägg och ett fönster, dragit om all el (elektriker) lagt gummigolv, fått ett Matrum på köpet (: satt upp nytt tak, målat om, byggt upp nytt kök i vitt högblankt, målat en stor väggkalender i griffelfärg.

- stoppat in en gjutjärnskamin i matrummet

- renoverat vårt sovrum

- renoverat en toalett och börjat lite smått med ett badrum

- målat om en kattvind och gjort till arbetsrum

Och nästa år är planerna att renovera klart badrummet, renovera tvättstugan och färdigställa vår bastu! (; lite pill. Men vi gillar ju att fixa och dona!

Nu ska jag slumra i soffan en stund. Älsklingen kollar på Dracula. Haha.

Sov gott fina ni, vi hörs imorgon igen! Puss

Fick av Johanna. Blev så glad <3


Kommentarer
Postat av: Helgi Reynisson

Hej!

Mycket att göra med renovering och allt! Jag tänkte fråga dig om du kanske skulle vilja skriva någon rad och lägga upp en bild från en av renoveringarna på byggforumet Byggla? I så fall skulle jag kunna skicka en liten present!

Hör gärna av dig så berättar jag mer, [email protected]

Ha en fin dag!

Vänliga hälsningar
Helgi

2012-11-05 @ 14:18:38
URL: http://www.byggla.se/
Postat av: Helgi Reynisson

Hej!

Jag hörde nu att vi redan kontaktat dig en gång tidigare i April. Ursäkta om du uppfattar det som att vi spammar dig.

Men hur som helst skulle det vara kul att höra från dig! :-)

Vänliga hälsningar
Helgi

2012-11-05 @ 14:21:32
URL: http://www.byggla.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback