Det blir bara bättre

Familjen sjuk börjar bli friska! I torsdags vaknade jag stört förkyld med feber - idag har jag nästan fått tillbaka min röst! Har knappt vågat prata då jag varit rädd att skrämma folk med min galet hesa röst haha (; jag säger då det.. Dagis i all ära men jävlar va barnbaciller är smittsamma! Hector kom hem glad i hågen med en kran som rann som niagarafallet.. Och jag kan självklart inte sluta pussa på min söta lilla skrutt.. SÅ kan det gå! Och sjuk som bara den blev jag haha! Skönt att rensa systemet lite (; har inte varit sjuk på över ett år!

Nu ligger vi i sängen. Det är bara jag som är vaken. Ligger och beundrar minstingen i familjen, han åt frukost för en stund sen och somnade tätt intill mig. Mysigt! Dom är så fina. Båda två. Tänk att man hade plats i hjärtat för en till med tanke på hur stor plats i hjärtat Hector redan tog. Men det gick! Våra finaste!

Helgen har gått ut på familjemys delux med bus i den grad vi orkat. Mest legat på golvet med Hector och läst böcker och myst. Tittat på film och ätit goda middagar ihop. En lugn helg med andra ord. Igår tog vi oss ut och gungade i trädgården. Underbart höstväder! Det år så himla fint ute nu!

Och dagen idag är väl ungefär likvärdig
Skulle jag tro. Vila!

Jag hoppas ni får en riktigt bra dag! Ta hand om er! <3 puss&kram


Kommentarer
Postat av: Mimmi

Härlig bild på en glad pojke!<3

2012-10-07 @ 13:45:39
Postat av: utg gen 3 accushot competition master sniper rifle reviews

Thanks ! Supper Post !!my Favorite website welcome to visit http://www.airsoftsniper-rifles.com/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback