God kväll fredag

Fredag kväll och magen är fylld av hemgjord kebab som hjärtat lagade till mig (: han började redan igår efter jobbet medans jag lagade gårdagens middag. Kebab köttet skulle nämligen gotta sig i ugnen i 4 timmar och vila i kylen under natten för att sen "karvas" upp och stektas i smör. Riktigt gott blev det! Med pommes kebabsåserna sallad rödlök tomat och inlagda fefferoni. Mums! Han la upp det så fint på dom stora gråa Mateus tallrikarna dukade med svarta vinglas och tände ljus. Det var mysigt att komma och sätta sig vid ett dukat bord (: han är allt bra fin maken min (;

Dorian ska få ett skönt bad strax det älskar han :D sen kryper vi upp i soffan och tittar på x-faktor ikväll! En mysig fredagssyssla tycker jag! Cola i glasen och godis i skålen. Tända ljus och eld i kakelugnen i bakgrunden! Mys fredag!

Verkligen längtat efter helgen! Alla är hemma och jag njuter av att få ha mina älsklingar hos mig! Dom betyder mest!

Linn du undrade hur Dorian sover. Och han sover väldigt olika dag för dag. Han har magont och vissa nätter vaknar han mer än andra. En bra natt när han mår bra sover han från åtta tiden på kvällen fram till elva, tolv. Vaknar äter somnar om och vaknar vid fyra äter och somnar om till nio tiden ibland sover han till elva. Sen på dagarna är det beroende på hur magen är han sover mer vissa dagar än andra men han sover helt klart mer på nätterna än dagarna. På förmiddagen sover han mellan tolv till två oftast är vaken en till två timmar och sover igen någon timme. När storebror och pappa är hemma vill han vara vaken och med. Vilket är riktigt mysigt att få umgås allihopa! <3 han sover bra tycker jag för att vara en snart två månaders bebis. Mindre bra när magen krånglat. (:

Nu ska vi bada jag och Dorian! Puss!


Kommentarer
Postat av: Mimmi

Förstår att du Fanny älskar dina tre pojkar

2012-10-26 @ 21:47:34
Postat av: Annica

Ni har inte provat semper dropparna till dorian, de hjälpte mycket på Elias när han hade magont. kan vara värt att testa annars.

2012-10-26 @ 22:40:22
URL: http://annista.blogg.se
Postat av: Marielle

Vilka helmysiga vardagsbilder. Den sista gjorde min kväll. Jag känner känslan <3.

2012-10-29 @ 20:52:00
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback