Morgon

Våra mornar är riktigt mysiga numera. Det har varit mindre kaos och en mamma med nerverna på insidan av kroppen istället för på utsidan. Skönt och väldigt uppskattat!

Dorian somnade om vid elva då hade jag strax innan väckt vår sömntuta. Undra hur han kommer sova när han är tonåring när han nu sover.. I natt 15 timmar i sträck. Ett problem med det är dock att blöjan läcker och Hector vaknar i blöt pyjamas.. Vad göra?! Finns det speciella nattblöjor till ettåringar som sover så här längre.. Måste efterforskas! Hur som helst. När han var ren och torr och påklädd blev det frukost med tända ljus. Sen var det dags för dagis. Massa kramar och pussar och vinka hej då. Saknar honom redan. Men det är bra för honom att få ett roligare umgänge än mig som pluggar nu. Om fem veckor pluggar jag 200% alltså två heltidskurser samtidigt. Hjälp. Men det får gå. Det blir när Dorian sover och det gör han tusen ggr bättre nu än i början! Så jag hinner!! Och jag slipper plugga på kvällarna (: och har tid att mysa med Sebastian. Saknar honom så himla mycket när han jobbar. Så att kunna få tid till skolan på dagarna är toppen även fast jag saknar min skrutt jämt! Vi tar igen med massa gosande och lekande när han kommer hem (:

Såå var det dags för att krypa upp i soffan och läsa i psykiatri boken! Så spännande!!!

Ha en riktigt bra dag så hörs vi sen (: puss!

Mitt hjärta efter frukosten :D


Kommentarer
Postat av: Mimmi

Härliga glada Hector!Puss!

2012-10-24 @ 17:32:52
Postat av: Annica

Härligt att du är tillbaka i bloggvärlden.
Apropå blöjor, det finns speciella nattblöjor, bla pampers, ett alternativ annars är att ni byter blöja på honom innan ni själv gå i säng om han inte är lättväkt vill säga. När Elias var bebis kunde vi byta på honom mitt i natten utan att han vaknade.

Lycka till med studierna, ska själv plugga lite nu då jag har prov imorgon. kramar

2012-10-25 @ 10:51:02
URL: http://annista.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback