Snart god natt

Älsklingen är i duschen och jag myser i soffan, trött så det ska bli skönt att sova strax. Barnen sover sen två timmar tillbaka och vi har suttit på helspänn i soffan och tittat på "dream house" en thriller! Efter middagen.. åt thai som jag rååååkade göra tokigt starkt!! Hade i två pirri pirri istället för två vanliga chili. Höll på att svettas ihjäl under middagen.. Näsan rann. Haha. Hur som helst vi gjorde karamell popcorn och satt och mumsade till filmen. Kan inte alls tips om dom, smakade inte bra.. Haha ^^ oavsett äckliga popcorn så har vi haft en toppen kväll ihop! <3

Ska ta och borsta tänderna och släcka ner. Ögonen går snart i kors ^^

Sov gott underbara! Kul att vara tillbaka har saknat er! <3


Kommentarer
Postat av: Therese Alicias & Tindras mamma

Vad kul att ni har haft en bra dag. Det glädjer mig :) okej då ska man med andra ord inte prova karamell popcorn. Haha! :D åååå vad fin och söt Dorian är. Han har dina ögon. Så vacker och underbar! Får planera in nån helg då jag kan komma ner till er med min lilla Tindra <3 det skulle vara så mysigt. Saknar er <3 PUSS hjärtat! Pussa dina fina killar från mig.

2012-10-23 @ 22:01:42
URL: http://youremyangel.blogg.se
Postat av: mimmi winter

Så skönt att ha dig tillbaka Fanny! Eller Er kanske jag hellre ska säga men det är ju tack vare dig jag vet att ni finns! Så VÄLKOMMEN TILLBAKA! Nu är min "ordinarie" surfrunda på plats igen ^^, och det känns lugnare i magen sen man fick veta att allt var okej med er! Kram!!

2012-10-23 @ 22:20:10
URL: http://nattstad.se/mimmiwinter
Postat av: Linn

Hur sover Dorian?

2012-10-24 @ 04:46:11
Postat av: Marielle

Vilka vackra ögon :).

2012-10-25 @ 13:06:03
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback