Sunny sunday

En riktigt underbar söndag har vi haft! Jag började dagen med en lång varm dusch. Så skönt nu när det börjar bli kallare att ha igång golvvärmen i badrummet igen. Virade in mig i rentvättade handdukar och smorde in mig och hoppade i myskläderna och fårskinnatofflor! Överraskades av nybakta scones och rykande te, massa goda pålägg och tända ljus av världens bästa! Va glad man blir av sånt <3

Sen efter alla fått i sig frukost så har vi fixat småsaker som inte blivit av inne på toaletten vi renoverade tidigare. Skönt! Småsaker som gjorde stor skillnad (: boka av det med!

Klädde på oss och gick en lång promenad på 1,5 timme i elljusspåret vi har vid oss. Herre min Gud va underbart väder. Kallt och solen låg lågt och gav ifrån sig ett så vackert varmgult ljus! Gick och pratade om saker vi vill göra tillsammans! Har ett helt liv att stoppa in mysigheter i. Fint att man kan välja precis vad man vill själv! Forma livet!

Vi har precis valt film! Halleluja för viaplay :D vi behöver aldrig mer hyra en film i videobutiken hehe!

Tack för era kommentarer! Blir alltid så glad! Och det är ju roligare att blogga när ni kommenterar helt klart! (: jag har Dock svårt att svara på kommentarerna här :( men försöker i inläggen om det är nått ni undrar!

Följ oss på instagram! Fannytastisk heter jag där. Ett gammalt smeknamn en gammal pojkvän kom på till mig från början haha. Som blev ett smeknamn sen bland kompisarna (;

Pussar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback