Bvc

Hej på er! Hoppas ni mår bra! Vi är påväg hem från Bvc! Dorians första besök, lilla snutten! Han har gått upp det han gick ner efter födelsen och nu är han uppe i sina 4kg igen (: blev lunch ute och nu styr vi bilen mot landet igen.

Vad jag vart upp och ner dom senaste dagarna. Allt fungerar allt utom jag. Jag gråter för ingenting, känner mig tom och får lyckorus om vart annat. Känns som kärleken till dom nästan gör så man går av. Det är så mycket hormoner som ska ställas in, röras om. En fantastisk känsla att få barn, samtidigt som man är livrädd att misslyckas. En skräck blandad förtjusning. Hjärtat sprängs. Därav glesa inlägg. Det och att jag pluggar heltid haha. "HUR orkar du?!" frågade vår söta Bvc "tant" jaaa. Hur. Det bara måste gå! Blev så glad när hon sa att hon beundrar oss. Att vi orkar. Att det faktiskt går på något sätt! Och att vi trots kaos i mellanåt faktiskt älskar varandra så sjukt mycket och klarar det här ihop. Du & jag! Tillsammans är man stark stämmer så bra in. Utan dig hade jag aldrig orkat. Och trots att livet är motigt i bland, trots att vi inte helt har kläm på allt just nu innan vardagen börjar gå mer på rutin, så är jag så nöjd med tillvaron. Att älska istället för att vara missnöjd. Hur vi orkar? Vi orkar för att vi valt det. Vi valde att flytta långt åt.. Trots att vi inte kände någon här, vi valde det själva därför orkar vi när det blir motgångar. Och vi hittar stunder att skratta åt kaoset vi lever i just nu med ett tvättberg som växer och växer. Vi hittar stunder mellan blöjbyten och amning att stanna upp och kyssas och smeka kinden och säga hur mycket vi älskar varandra. För gud vad jag älskar honom. Även fast vi äter middag sent sent och Dorian ska äta precis just då så har vi valt det här och jag hade inte bytt det mot någonting annat. För jag älskar det precis såhär. Rutiner är viktigt för att få allt att gå ihop. Bara att ha ett hus tar enormt mycket tid! Men med bra planering så landar vi mer och mer. Det enda som betyder någonting det är min fina familj. Sålänge dom mår bra, då mår jag bra! Och sålänge vi har varandra är det de enda som betyder någonting.

Nu ska vi hem, med en liten avstickare. Hemligheter är inte min starka sida. Men man kan inte veta allt (; spännande! Sen hem, jag ska plugga i någon timme. Och efter det lagar vi mat ihop. Hela familjen. Viktigt att göra saker ihop <3 Dorian mysandes i vagnen, Hector krypandes på golvet och finaste och jag lagandes middagen.

Sen tar vi kväll jag och kärleken. Fika te, tända ljus, prata om dagen, kramas. Vara nära. Kvällarna är heliga! Haha (;

Jag önskar er en fortsatt bra tisdag! Så hörs vi snart igen! Pussar <3 och tack Johanna för ditt mejl. Du fick mig att vilja blogga. Fina du! Svarar när jag inte byter blöjor eller gråter haha (;

Bild tagen från köket in i matrumsdelen. I slutet av september installeras vår kamin därinne. Sjukt mysigt! :D


Kommentarer
Postat av: gladayoyo

Tycker ni verkar klara det jättefint! Själv tyckte jag att två barns chocken var stor och med två så får man verkligen kämpa ibland. Men ni har ju redan listat ut att rutiner är det bästa och så är det verkligen, speciellt när man är själv med två. ;-)
Så keep up the good work :-)
Ni verkar jättefina!
Kram
Johanna

2012-09-12 @ 16:17:41
URL: http://www.gladayoyo.blogg.se
Postat av: Marielle

Jag blir så berörd av dina inlägg. Detta inlägg gör mig mycket berörd. Jag vet hur jag kände och jag förstår att du vill ha rutiner och hinna med dig själv med. Du gör ett hästjobb, eller ja ni gör ett hästjobb tillsammans:)! Jag vet hur det ställs om i kroppen som nyförlöst och nytt med barnen och man ska och vill så mycket. Men tänk på att du är en bra person och en bra mamma fast du inte hinner allt och se till att du hinner må bra själv. Kram<3

2012-09-13 @ 10:18:00
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback