Dorian

Jag älskar att ha barnens namn intatuerade <3 och såklart min Sebastians namn nära hjärtat!

Nytatuerad och trött är jag! Haft en lugn kväll. Imorgon går jag upp sex och pluggar innan barnen vaknar. Hej då sovmorgon! Hej mindre stress på dagtid och mer bebismysande! Älskart! Det finns lösningar till allt!

Tack för fina ord! Och nedstämdhet och otillräcklighet är vanligare än man tror, synd att det sällan väldigt sällan tas upp! Det är så vanligt men ändå så många som döljer det. Jag gör allt som får mig att må bra nu. Har familjen nära. Kramas massor. Tittar på Dorian när han somnat i famnen. Tände massa ljus och gör mysiga saker ihop, och plugga. För det gör så jag kan plugga vidare. Annars kommer jag må dåligt utav att jag aldrig tog tag i det. Men då går jag hellre upp i ottan, för att få umgås med barnen på dagarna det är det som prioriteras <3 och ska man hinna med båda så är det så det får bli (:

Brasan är tänd, sitter och myser med Dorian på magen i soffan, Hector sover och vi tänkte krypa i säng med. Sov så gott <3 så hörs vi imorgon! Puss!


Kommentarer
Postat av: Ami

Hej gumman. Min dator har varit knas så har inte kunnat kommentera :/ men nu så! <3 Vad fina dom är båda två och vad härligt att Dorian äntligen är här! Förstår din nedstämdhet dock, också hamnat i en sådan period men pga bruten kontakt med mamma/pappa/mormor... hur går man vidare? Hur överlever man utan att känns sig så fruktansvärt övergiven hela tiden? Känner man sig någonsin hel igen? Saknar våra mejl... du är så klok Fanny och förtjänar det bästa! Ett nöje att få följa er på eran resa med giftemål, hus och underbara barn. Stor styrkekram! Du har visat så många gånger att det går bara man vill och själv är beredd att göra grovjobbet! <3

2012-09-21 @ 11:05:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback