Fredag

Så var fredagen slut. Vi vaknade såklart när sluttexterna i filmen vi såg på (okej jag somnade tio minuter in i filmen) rullade förbi. Men det är lixom så det ska vara ^^

Har hur som helst haft en riktigt bra dag! Jag börjar må bättre och bättre (fick en förlossningsdepression), men det har börjat vända. Bra hjälp finns det! Och världens finaste som stöd så går det åt rätt håll iallafall.

Började dagen med mysig frukost som Sebastian gjort. Han började senare idag så var en bra start att äta ihop hela familjen. Barnen sov till en början men vaknade runt tio. Sen åkte älsklingen till jobbet och lämnade Hector på dagis innan. Jag och Dorian började fredagen med mys i soffan till en film. Sen försökte jag plugga men sidan jag pluggade på ville inte riktigt som jag. Så jag städade lite hemma umgicks med Dorian och pluggade sen istället.

Sotarn kom förbi för slut besiktning också på dagen och nu på kvällen har vi premiär elden. Vilken värme den sprutar ut kaminen. Riktigt glad för den! Och så mysigt att titta in i elden medan vi åt! Kommer bli så mysigt i vinter.. Julafton. Mm (:

När jag hämtade Hector på dagis tog vi en långpromenad alla tre. Jättefint höst väder med sol. Vi plockade fina höstlöv jag och Hector. Men han åt mest på dom.. Haha. Inte så bra (;

Överraskade Sebastian med god middag. Fläskytterfile med klyftpotatis och kantarell&möggelost sås. Tack igen mamma för svampen! <3 tände ljus överallt och fixade (: han blev glad!

Efterrätt och mys efteråt! En riktigt bra fredag med andra ord! Tack hjärtat!

Imorgon ser vi fram emot en ledig dag med familjen. Hoppas på fint väder så vi kan vara ute i trädgården.

Sov gott puss!


Kommentarer
Postat av: Marielle

Du gör så mycket bra Fanny:). Du är så fin och genuin.

2012-09-29 @ 23:16:47
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback