Snutte och napp

Dorian är en riktig Snutte! Han gosar med sin snuttis och tuttar frenetiskt på nappen. Närhet är det bästa han vet! Jag vet hur snabbt dom små blir stora så jag njuter av att ha honom hos mig. Han är mest vaken på kvällen mellan 17-20 och på morgonen mellan 10-13, tack och lov sover han på nätterna! Lycka! Ett mål runt tre men sen sussar prinsen fint (: jag gör tabben att somna med honom i sängen efter det målet, men han somnar iaf i sin säng (; och sover där några timmar haha. Sen är det ju galet mysigt att ha honom nära sig när man sover.

Nu är vi påväg till storstan! Stopp på mcdrive! Hungriga! Och att laga middag var det inte påtal om! Badning av båda barnen, vi har duschat.. Hur varmvattnet räckte är för mig en gåta ^^ packa och få ihop allt och framförallt IN allt i bilen. Tur att vi har en stor bil haha (;

Sitter och lyssnar på heartbeats med José gonzales.. Utanför spöregnar det. Mysigt att åka bil då!

Hoppas ni har en mysig fredagskväll. Jag mår bättre for now. Lite upp och ner men en helg i Sthlm känns bra! Se lite annat än våra kossor :D sen längtar man hem lika mycket på söndag igen (;

Puss!


Kommentarer
Postat av: Aggie

Hej fina du!

Har gjort plugg+barn resan. Med en tvååring och nygravid. Kräktes en sisådär 3-5 gånger om dagen i fyra månader! Fick förklara läget för mina lärare tidigt. Fick förskjuta arbetena lite så mot slutet av terminen hade jag väldigt mycket att göra, men då mådde jag så mycket bättre! Så värt det att bara skjuta upp det lite, lite :-) Blev ändå färdig i tid.

Så kolla upp om det är möjligt, för om en sisådär 3 månader kommer du ha super koll på D och han äter inte lika långsamt och allt sånt. Det gör sån skillnad! bebisar gör ju lite som de vill, bara att hänga på :-)

Ps.Går super att amma i sjal också, bebisen ligger i då och du har händerna fria! Super lätt att bara dra isär och ta ur och i igen, du behöver icke knyta upp alls om du köper en Tricotsele som är 5 m. De är super. Jag gillade att vika min en gång så den blev lite stadigare i tyget, så att den blev lite smalare alltså. Sjal eller ergonomisk sele är grymt bra! Har haft båda och älskat dem massor! Ds.

Kramar!

2012-09-22 @ 00:53:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback