Tisdag

hej på er! hoppas att allt är bra? jag har precis skrivit klart en uppsats i journalistiken och nu börjar mitt lilla hjärta vakna däruppe (halleluja för babyövervaket) har plockat fram fläskfilé till kvällens middag, någon "skogspanna" med viltsmak, svamp och lingon. såg gott ut! var ju i sthlm i helgen och fick massa egenplockad svamp av mamma och morfar. så allt är infryst och ikväll äter vi alltså gula kantareller i grytan. mums (: fick mest trattkantareller. riktigt uppskattat!

vid fyra ska jag och dorian gå och hämta hector på dagis. då tar vi en långpromenad vi tre och sen hem och ge hector middag innan jag börjar med middagen till oss stora (; idag är det en sån riktig innemysar dag. vet inte hur mycket te vi dricker här hemma just nu, men en hel del. tända ljus och myskläder, stickade koftor och fårskinnstofflor. nu är hösten här. vi eldar i kaminerna och myser för fullt.

helgen var bra. träffade fina vänner och både till mig sebastian och gemensamma. familj också såklart. åt goda middagar och shoppade höstkläder till hector. han är så fin i dag i sina mörkgröna manchesterbyxor, svarta ribbade body och en grå stickad kofta. han ser så vuxen ut. han har verkligen känts äldre sen dorian kom. men det är väl ganska vanligt att dom upplevs så. men min "stora" kille är bara 14 månader nu den 31 sep.

ikväll efter middagen blir det nog film och mys i soffan. tända en brasa och så. perfekt med mediaspelare så vi streamar film från en sida som heter dreamfilm. 1500 titlar. ja, den är toppen (:

nu blir det bebisgos. hoppas ni får en jättemysig tisdagskväll. vi hörs snart igen! PUSS!

tänk att du har varit så liten hector <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback