Två av mina hjärtan

Det känns mer komplett nu sen Dorian kom. Helare. Kommer bli så mysigt att få komma hem imorgon och gosa hela familjen bara vi fyra! Landa och komma in i nya rutiner. Många som undrat hur Dorian uttalas och det är med o, inte å. Doorian (: betoning på o:et alltså. Vi kände helt enkelt inte att att dom andra namnet vi hade kändes rätt och fastnade för Dorian <3 Leonard är mitt släktnamn. Så det är hans mellan namn.

Vi ligger som sagt på BB just nu. Jag har ont! Hade glömt bort hur det var att föda barn haha! Förträngt?! 2,5 timme tog det och jobbiga värkar! Men ut kom han vår lillprins! Den här förlossningen var lättare i värkarna. Men sjukligt jobbig när han skulle ut. För han stod i genomskärning så länge och aj vad ont det gjorde! Och när jag äntligen pressat ut stor del av huvudet slank det in igen. :P hur som helst. Det gick ju bra tillslut (:

Nu ligger han och myser på pappas bröst! Båda sussar och jag vilar. Tänk att vi bara behöver va här tills imorgon.. Och sist vi fick bebis låg vi såhär i 3,5 månad. Galenskap!

Jag ser fram emot livet som tvåbarnsmamma! Galet mycket blöjbyten, nya rutiner och upp och ner. Men alldeles alldeles underbart och massa massa kärlek! <3 tack för alla grattis!! Pussar!


Kommentarer
Postat av: Marielle

Aj aj aj för att vara så busig och slinka in tillbaka igen. Men vad roligt att höra att denna förlossning va så bra och smidig. Det gör mycket! Ni har ju en vacker familj som verkar fungera toppen. Nu ska det bli spännande att höra och (se?)vad storebror Hector har att säga och göra med sin lillebror :).

2012-09-04 @ 13:41:01
URL: http://donnadeluxe.blogg.se
Postat av: thelaptopdiaries.blogg.se

Säger grattis här med (instagramföljare)
Kram

2012-09-04 @ 17:00:17
URL: http://thelaptopdiaries.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback