Skumbad och egentid

God kväll allihopa! Hoppas ni mår bra? Jag är riktigt glad idag! En sån dag där allt flyter och man har tur ni vet (: såna dagar är ju alltid uppskattade haha! Älsklingen åkte precis iväg för att hämta en vända med ved vi köpte i höstas, vi hade 4,5 kubik kvar som vi "glömt" bort. Virriga föräldrar minst sagt.. Så jag tänkte tappa upp ett skumbad, tända ljus och sjunka ner med en ljudbok. Vardagslyx!!

Haft en riktigt bra dag som sagt! Mysdag med familjen! Fick sovmorgon till tio då Hector väckte mig. Så väckte Sebastian och vi gick ner och tog frukost på gående fot. Storstädat huset så det skiner, för på torsdagar är det vår städdag och då kör vi "flyttstädning" som en kompis säger till mig. Här snackar vi dammsugning ÖVER dörrlisterna, lister, ja you name it! Msn kan ha det städat även fast man har småbarn! (Någon sa att det var omöjligt) fnys! :P vi duschade gjorde oss iordning och åkte till stan, vandrade in på stadsbiblioteket och hyrde en bok som jag ska läsa och skriva en essä om. Det är väl det min helg kommer bestå av, och helgmys såklart!! Det är ett måste :D älsklingen fick en samsung led smart tv i födelsedagspresent! Så den ska invigas med buller och bång! Det blev tacos till middag och mys och lek med barnen innan sängdags. Och nu blir det som sagt ett varmt vad för mig.

Imorgon har vi barnvakt och går på bio <3 förra helgen var vi på fest hos våra kompisar Sandra och Danne i Sthlm! Så kul hade vi :D vi har börjat hitta på saker vi två igen. Kände att det behövdes! Så vi nattar barnen (som sover nätterna igenom) och sen kommer barnvakten och vi (: riktigt bra! Så imorgon bio! Nästa gång vi ger oss ut hade vi tänkt gå på krogen. Enbart för att dansa :D sånt älskar vi. Riktigt kul har vi haft på dansgolvet jag och Sebastian! Och så blir det hotell nästa gång vi åker upp till Sthlm. Eller såfort min Dorian inte ammar längre (; så vi får väl se när det blir av! :P 8 månader nu och helt ärligt verkar inte ha några som helst planer på att sluta! Men gröt älskar han! Och mosad banan!

Jag önskar er en riktigt mysig helg! Jag måste bli bättre på att komma in hit ):

Puss&kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback