Sådär fånigt nöjd.

Det är måndag igen och helgen med stort h har passerat! Så nöjd och ja. Det blev riktigt lyckat. Kalas för vår tvååring på lördagen. Blev ett riktigt spökkalas! Han älskar sånt och klart han skulle få ha ett tema haha. Undra vilka som tyckte att det var roligast? Han eller hans föräldrar (; vi pyntade och sminkade oss och bakade läskiga bakverk!

Och igår söndagen den 4/8 fick våra söner äntligen sina namn. Ja dom har vi ju haft länge men en namngivning ägde rum. Så himla himla nöjda! Strålande väder, ceremoni nere vid vår sjö (sjötomt), så fina tal från gudföräldrarna och någonting som fick mina ögon att tåras.. Petra hectors gudmor hade min sin före detta kör tränat på några av de betydelsefullaste låtarna för oss. Låtar som vi lyssnat på när barnen låg i magen och det gjorde allt komplett! Tre Smörgåstårtor som Sebastians mamma gjort. Herremingud va goda! Marängtårta med mjölkchokladtryffel och ett berg av hallon uppepå som mamma, min mormor, amie (min kusin) och hectors gudfar Robin var ute och plockade. <3 fina presenter fick världens bästa pojkar och en summa på över tjugotusen kr till deras sparkonto! För det var det vi önskat oss i första hand. Vi har själva ett fondkonto till pojkarna som vi sätter över pengar på varje månad. Säkra framtiden lite mer för dom känns bra!

Ja. Är så himla nöjda!! Glad och lycklig dag med dom bästa! <3 tack alla 26 personer som ville närvara på vår älskade söners namngivelse!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback