Favorit fredag!

Trots evig ledighet så älskar jag helgerna. Då är mina bästa samlade, vi gör massa mysiga saker ihop, äter långa frukostar hela familjen, äter lite lyxigare middagar och så får vi äta godis (; så trots att jag är mammaledig njuter jag av att det idag är fredag!

Ikväll får vi middagsgäster från en nyfunnen familj vi lärt känna, mycket trevligt ska det bli! Klurat på vad vi ska äta och jag tror vi kommit fram till nått (: dom har också två barn, men dom är lite äldre än Hector och Dorian. (: och imorgon får vi besök från Sthlm av Sebastians syster med familj. Ska bli riktigt kul att ses var ju ett tag sen minst sagt! Tur att man inser att det är mycket roligare att vara sams än osams.. Haha (; så på söndag väntar plugg för mig i mängder på kvällen.

Dorian är nyss fyllda 4 månader och sover numera 12 timmars pass utan mat. Han har ju lite att ta av om man säger så.. Jäklar va den bebisen är gigantisk. Mammas "lilla" hjärta.. Han somnar sex, halv sju (galet skönt att båda somnar vid samma tid) sover till sex då Sebastian ska upp till jobbet och sen efter mat och ny blöja sover han till nio, tio. När storebror vaknar. Sen sover båda lunch 2-3 timmar efter tolv. Igår sov Dorian 4 timmar (tack då jag storstädade här hemma) vilka sömntutor till barn vi har. Och att få två barn som sover så bra det är bara tacka någon där uppe för, sömn gör extremt mycket.. För allt.

Så nu har älsklingen åkt till jobbet, barnen sover och jag tänkte göra detsamma en stund till. Förlåt att jag är usel på att blogga, vi har legat i influensan med både det ena och det andra bl.a. Öroninflamation (aj) så orken har inte funnits.. Men nu så :D

Vi hörs snart igen!! Ha en jättemysig helg nu! Puss <3


Kommentarer
Postat av: M

Behöver tips o råd ang läggning av barn :) Hur har ni fått till så bra rutiner när det gäller sömnen?

2013-01-11 @ 08:11:04
Postat av: Mimmmimus

Fina bilder av "goaste" barnen <3

2013-01-12 @ 18:03:52
Postat av: Marielle

Har barnen klarat sig från influensan?

2013-01-14 @ 19:51:33
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback