Dinkelgröt

sitter och äter lite lunch, dinkelgröt med kanel och mjölk. gillar att kanel sänker gi värdet och att gröten blir så mycket godare med kanel  duschade innan och tvättade håret och satt på mig nytvättade mjukisbyxor och tröja. tänkte gå ut och gå en sväng efter gröten och gå ner till affären och köpa lite frukt tills i kväll. riktigt sugen på vindruvor och clementiner, mums!! ska väcka min skatt runt halv tre också så vi kan åka till stan och byta jackan, en sväng in på åhlens blir det också så jag måste komma ihåg mitt presentkort!

innan jag glömmer det; tack snälla för era kommentarer om passet.. har haft en klump i magen.. men nu är den borta. flera av er skrev att det bara tar 5 dagar att få det. så imorgon åker jag till polishuset och fotar mig! (:

imorgon är det massa saker på "to do listan" som ska fixas.. ska skriva upp allt så jag kan pricka av sen imorgon! skönt med helg, men jag längtar till vardagen och mer rutiner. det saknar jag verkligen! måste betyda att jag snart är redo för att jobba?! hoppas det (:

hörs senare, ha en mysig söndag! puss&kram.





Kommentarer
Postat av: Christina

Hejsan!

Min dotter såg att du gjort en s,k snörbollslampa

skulle så jättegärna vilja göra en sån men vet inte hur man gör eller var man köper alla de grejer som man behöver Vore jättesnällt om du vill skicka ett mail till mig och berätta hur man gör

Börjar ju bli pysselsugen när julen närmar sig *ler

2008-10-19 @ 19:44:04
Postat av: fanny

christina: hej hej :) här har jag förklarat hur man ska göra en kopia av random light lampa: http://pinkpills.blogg.se/2008/march/hur-gor-man-en-random-light.html lycka till :)

2008-10-19 @ 20:12:45
URL: http://pinkpills.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback